CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - CZESC MOZE ZARAZ PO SWIETACH JAKIS ZJAZD SERWA MOZE BYC FAJN
Anonymous - Pią 09 Gru, 2005 01:35 Temat postu: CZESC MOZE ZARAZ PO SWIETACH JAKIS ZJAZD SERWA MOZE BYC FAJNCO WY NA TO LUDZISKA CHCETNIE BYM SIE Z WAMI PIFKA JAKIEGOS NAPIL A MOZE CO MOCNIEJSZEGO :p)} FAJNIE BY BYLO SIE SPOTKAC I POGAWEDZIC O TYM WSPANIALYM SEWIE BYDZI I O LUDZISKACH CO PYKAJA NA NIM POZDRO DLA WSZYSTKICH:)))))))))))))))))))))))_rOsO_ - Pią 09 Gru, 2005 10:00 Nie krzycz Plan dobry, ale raczej jakieś lato bym widział, ciepło, grill, Browar się leje Śpisz gdzie chcesz bo nikt nie zamarznie... Na studia nie trzeba jeździć i do szkoły chodzić nie trzaba, urlop w pracy można spokojnie brać , dlatego wakacje TAK a zimie mówię NIE patterson - Pią 09 Gru, 2005 10:47 Napijesz sie, a potem d.. ci przymarźnie do krzesełka .:Solid_Snake:. - Pią 09 Gru, 2005 12:29 Ja proponuje wakacje, gdzieś okolice Bydgoszczy. Ale wakacje letnie Tak zeby nie zamarznąć pijąc na dworzu . Nie wiem, Krówka, moze jaki osrodek w Pieczyskach, Pieckach or sth ritarded l. - Pią 09 Gru, 2005 14:00 http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=4618
.:Solid_Snake:. - Pią 09 Gru, 2005 14:02 Vorek daj spokój, my tu mówimy o konkretnym spotkaniu, a nie tam piwko... może "człowiek wódka" wpadnie, czyli DUCH
No ale to za około 7 miecha. Aczkolwiek przymiarki można robić psychic - Pią 09 Gru, 2005 14:22 dobry plan na wakacje mzoe sie da wpasc sidney - Pią 09 Gru, 2005 14:25 ja bym proponowal na plaży...najlepiej w Gdyni Anonymous - Pią 09 Gru, 2005 14:26 MOZE I MACIE RACJE ALE PO PIWKU ZARA JEST GORACA ))) A W WAKACJE MOZE I DOBRY TO JEST POMYSL ALE TERAZ COS WSPOMNIEC NIZ POTEM ...I KAZDY KASKE JUZ MOZE ODKLADAC POZDR:)bbl` - Śro 21 Gru, 2005 20:56 Omg mobby czemu piszesz DUZYMI LITERAMI :o
Pozar??