To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skargra na Vortexa

szalona - Nie 11 Gru, 2005 21:02
Temat postu: Skargra na Vortexa
Wiec chcialam zglosic skarge na admina o xywce Vortex poniewaz dzis zupelnie za darmo dostalam 2 x kicka i poozniej bana BEZ ZADNEJ PRZYCZYNY !! mam na to swiadkow i Screena jak Vortex moowi ze to "za darmo" pozniej ze "za 4zl" ....nie wiem co o tym myslec gram czesto z Cosmatka i innymi dziewczynami na tym serwie ale widze ze naprawde jak tak dalej poojdzie to bedziecie miec 5 osob na serwie i to beda sami admini i wtedy bedziecie mogli sie kopac i banowac nawzajem. mam nadzieje ze zostana wyciagniete jakies konsekwencje z tego.. (przepraszam za bledy ort. gdyz mieszkam w anglii od urodzenia) dziekooje.
nappy - Nie 11 Gru, 2005 21:03

Oho... to może jakieś dokładniejsze dane? (godzina?) Vorek za free kicków nie daje ; )
szalona - Nie 11 Gru, 2005 21:06

bylo to dokladnie kolo 19:50 i totalnie za darmo jesli chcecie wysle screena z consoli gdzie wyraznei jest napisane ze "ZA DARMO"
nowik - Nie 11 Gru, 2005 21:08

szalona możliwe ze zarashowałas i dlatego... ale nei wiem bo mnie nie bylo
szalona - Nie 11 Gru, 2005 21:09

bylam Terrorysta na Inferno o_O
LiqS - Nie 11 Gru, 2005 21:15

spytałem się vortexa za co dostała szalona kicka...

Jego ironiczne odpowiedzi pozostawiają wiele do życzenia... w skrócie... wozi się chłopak...

Sam powiedział że kick jest za darmo... chyba słów na wiatr się nie rzuca... później był kick za 4 zł... to też chyba nie na wiatr... wkońcu to On (ten co dał kick) tak to wytłumaczył...

Tak czy siak... W domyśle kick nie jest raczej za to co on pisał... ale w ten sposób nie powienien się wyrażać do gracza/y...

W regulaminie admin nie musi tłumaczyć się ze swoich decyzji... ale to nie daje mu prawa do żartowania sobie i nabijania się... Jakas kultura admina chyba obowiązuje... Vortex zachował się jak przykładny gówniaż... Nie wiem... może czytanie mangi od tyłu mu wypacza rozum :hahaha:

Solid... wypisz tu wszystkie logi z tej godziny (mapa de_inferno) godzina nie wiem... mi sie wydaje że około 20.30 sie mapa zaczęła bo właśnie z niej wyszedłem :)

pozdro i podpisuje sie pod skargą... Vortex na stos i kick mu w twarz !

pozdrawiam znanych :)

nowik - Nie 11 Gru, 2005 21:22

LiqS napisał/a:
...Nie wiem... może czytanie mangi od tyłu mu wypacza rozum :hahaha:

ej ej ej :P Mange Liqs zostaw wspokoju :P ona nie wypacza umysłu tak jak niektóre rzeczy :D :D:D:D
LiqS napisał/a:
pozdrawiam znanych :)

pozdro 4u 2 :P

sidney - Nie 11 Gru, 2005 21:29

Cytat:
przepraszam za bledy ort. gdyz mieszkam w anglii od urodzenia

zazdroszcze :P zaluje ze urodzilem sie w tak glupim kraju jak Polska

a co do tematu to vortex ostatnio sie jakis hardy zrobil ;] jakies dziwne odzywki ma i nawet zaczal sobie popisywac jezykiem 3L0 567

_rOsO_ - Nie 11 Gru, 2005 21:33

To, że odpowiedział ironicznie wcale nie znaczy, że się wozi. jak dla mnie poprostu uciął dyskusję czy niepotrzebną wymianę zdań i już.

Bardzo często jest tak:
@:ZA RASZ
$: Ale ja nie raszowalem/am
@: Raszowałes/łaś
$: NIE.
@: TAK
$: NIE
I do czego nas to priowadzi ??

Nie musi sie przecież tłumaczyć na serwie, jest skarga i liczę na to, że tutaj się VorteX wypowie(wypowiesz) co i jak. Do tego logi i bedzie wszystko jasne.

sidney - Nie 11 Gru, 2005 21:34

to mogl nic niepisac a nie chamskie odzywki i to jeszcze w dodatku do dziewczyny