Pomoc - Dema
Grass-Fighter - Wto 13 Gru, 2005 13:45 Temat postu: Dema Witam wszystkich urzytkowników!
Mam taki problem. Gram w Cs-a już jaki¶ czas ale nigdy nie nagrywałem dem. Kilka razy pobierałem dema z sieci i programy do ich odtwarzania jednak efekt zawsze był ten sam. Komputer mi się zawieszał. Mojakonfiguracja sprzętowa to Athlon xp 2.2 512 ram (DH) Radeon 9000 PRO HDD 72 GB Raptor 10000 rpm. Więc zawiesza się napewno ze względu na zł± konfigurację programu. Zwracam się więc do was z pro¶b± by¶cie polecili mi jaki¶ program stworzony w tym celu i rozpisali jego konfigurację. Gram w CA-a 1.6. Pozdrawiam....
psychic - Wto 13 Gru, 2005 14:13
Ja uzywam skplayer i konfiguracje mam taka jak gram
w progremia szukasz programu w jakim checsz to odtworzyc i szukasz hl.exe
zaznaczasz viewdemo i dajesz play
powinno dzialac
Grass-Fighter - Wto 13 Gru, 2005 14:17
Do tego to sam doszedłem ale zawsze wywalami ten sam bł±d :
Couldnot copy demo file : System nie może odnaleĽć okre¶lonej ¶cieżki!
Co to jest u diabła za ¶cieżka??
psychic - Wto 13 Gru, 2005 14:23
to wlasnie musisz znales w folderzez cs'em half life'a (hl.exe bodajze) zrobie ci zdjecie jak mi sie uda zaraz
Grass-Fighter - Wto 13 Gru, 2005 14:26
OK!! Problem rozwi±zany. Teraz mam takie pytanie jak skonwertować demo np do avi. Chciałbym sklecić film więc podejrzeważ że muszę demka skonwertować. A może jest jaki¶ inny sposób proszę o pomoc. Z góry dziękuje!!!!!!!
psychic - Wto 13 Gru, 2005 14:53
Do tego uzywasz programu videomatch
najpierw jak wlaczysz demo to musisz wpisac "start movie xx"
xx to chyba czas co ile ci robi screeny (w jpg ) - poczytaj na boardze czy w jakims poradniku jak dobrze poustawiac wszystko.
Start movie wpisz jak sie akcja zaczyna..a pozniej wpisz "stop" na koncu, zeby ci nie robilo dalej screenow bo ci dysku nie starczy
Otwierasz videomatcha i dajesz otworz czy cos i wkladasz tez screeny wszystkie
pozniej znajdziesz gdzies jakis przycisk zeby ci skonwertowalo na avi
hyhy chyba dobrze mowie
ritarded l. - Wto 13 Gru, 2005 16:23
imo bezsens uzywac czegos innego niz CS do odtwarzania dem CS
nagrywasz demko - wpisz w konsoli record NAZWA_DEMA i on nagrywa. zeby wylaczyc, po prostu wpiusujesz STOp
ogladasz demko - viewdemo NAZWA_DEMA albo playdemo NAZWA_DEMA
wsio
psychic - Wto 13 Gru, 2005 16:26
VorteX^^ napisał/a: | imo bezsens uzywac czegos innego niz CS do odtwarzania dem CS
nagrywasz demko - wpisz w konsoli record NAZWA_DEMA i on nagrywa. zeby wylaczyc, po prostu wpiusujesz STOp
ogladasz demko - viewdemo NAZWA_DEMA albo playdemo NAZWA_DEMA
wsio |
to co ja mowie to jest to samo
tylko, ze jak amsz dluga nazwe czy demo gdzies na pulpicie lezy i ci sie nie ceh kopiowac itp to wlaczsz to demo przez ten program i dajesz play..wtedy sie cs'a wlacza i automatycznie to demo nie musisz nic robic i jeszcze masz napisane kto gral w tym demie
nowik - Wto 13 Gru, 2005 18:16
heh... a wiecie ze nie ma programow do odtwarzania dem ? valve nie udostepnilo kodu zrodlowego zadnej ze swoich gier zatem nikt nie moze stworzyc czegos co ten kod ma odczytywac... jedyna aplikacja sluzaca do odtwarzania dem jest gra w ktorej to zostalo nagrane... jedyne co to w/w wspomniany sk player m.in innymi wspomaga to poprzez i tak odpalenie cs-a
nappy - Wto 13 Gru, 2005 18:33
nowik bredzisz! Daj mi pióro wieczne, cracka do notatnika i Łindołs CS 1337 edition i ci napisze taki program .
|
|
|