CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - WAŻNE! Koto-Kangur
.:Solid_Snake:. - Śro 14 Gru, 2005 16:07 Temat postu: WAŻNE! Koto-KangurSłuchajcie! Zadanie jest... przyśniło mi się takie zwierze i trzeba je z obrazować.
Kto umie w fotoSZOPIE to niech mi coś takiego zobrazuje
A wiec jest to koto-kangur
Kot wielkości kangura... tzn ma ciało kangura tak jak łapy, torbe itd... ale pokryty jest kocią sierscią. Głowę też ma kota, ale taką wiekszą od normalnej kociej. Poprostu większą na tyle aby proporcjonalnie pasowało do wielkości ciała kangura...
Może mi ktoś zrobić koto-kangura w fotoszopie? Musze kumplowi pokazać.nappy - Śro 14 Gru, 2005 16:25 lol... lol... nasz HA oszalał panie i panowie.
W związku z tym, przejmuje funkcje head-admina serwerów Bydzia
koto-kangur, no poległem .:Solid_Snake:. - Śro 14 Gru, 2005 17:32 No mówie Ci... kot wielkości kangura i o takim samym kształcie ciała! Mało tego... we śnie rzucił sie na mojego kumpla i jak go przygniótł do ziemi to ludzkim głosem rzekł "siemandero!"
0_o
No serio... taki sen :F
Schemat niewąski..._rOsO_ - Śro 14 Gru, 2005 18:00 Solid wezwij kogoś od wentylacji tam gdzie mieszkasz i niech sprawdzi czy jest ok wszystko z powietrzem sidney - Śro 14 Gru, 2005 18:08 wynika z tego ze musisz byc bardziej zorganizowany ten kolega na ktorego sie rzucil ten kotokangur moze byc falszywy...powiedz tylko jakiego koloru bylo to cos .:Solid_Snake:. - Śro 14 Gru, 2005 18:14
sidney napisał/a:
wynika z tego ze musisz byc bardziej zorganizowany ten kolega na ktorego sie rzucil ten kotokangur moze byc falszywy...powiedz tylko jakiego koloru bylo to cos
Sierść koloru krowy - białą z łatami . Były łaty czarne jak i brązowe .
No ja pjeje... nie macie nigdy dziwnych snów? sidney - Śro 14 Gru, 2005 18:27
Cytat:
Sierść koloru krowy - białą z łatami
to znaczy ze to bylo koto-kanguro-krowa jezeli sierść była z przewaga czarnego to lepiej uwazaj nappy - Śro 14 Gru, 2005 18:32 Kurde Solid skąd macie taki towar!? Załatw mi troszke psychic - Śro 14 Gru, 2005 18:36 dawno nie mialem tego typu snow hahasiatkarz - Śro 14 Gru, 2005 19:31 jak spie to nie snie:P