CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - SUPER MYCHA do GRY !
Dzejms - Pią 16 Gru, 2005 14:19 Temat postu: SUPER MYCHA do GRY !Kupiłem wczoraj sobie taką myszkę http://www.a4tech.com/en/...ID=102&SCID=103
Konkretnie model X-710 za 79 zł. Uważam, że za tę cenę w tej chwili na rynku ma najlepszy stosunek jakości do ceny. Tych co chcieliby mieć np G-5 Logitecha, a ich nie stać to polecam w/w. Przede wszystkim nie zrywa przy szybkich ruchach. Opis w PDF-ie. Po dłuższych testach odpowiem na pytania. Może w końcu i mnie trochę skill wzrośnie. Już czas najwyższy bo niedługo pierwsza rocznica jak zacząłem z Wami grać . .:Solid_Snake:. - Pią 16 Gru, 2005 15:26 Bo fakt jest, że a4tech robi bardzo dobre myszki, które są przycmione przez bogate akcje reklamowe Logitech czy Razer'a.psychic - Pią 16 Gru, 2005 15:32 mam a4tech'a ale powiem ze nie zabardzo bo sie non stop gubi...
ale ogolnie to fajna
te myszki co pokazales to nawet przyjemnie wygladaja
ale wole poczekac na wiecej kasy i kupie sobie inna bo tego co mam to dalem za niego kolo 70zl
Kolega ma taka sama jak ja myszke ale on to nawet nie moze w miare szybszego ruchu zrobic tak sie gubi , wiec te myszki to moga byc takie same ale tak naprawde to nie sa Arhaix - Pią 16 Gru, 2005 15:59 Ja od prawie 2 lat gram na tym http://sklep.benchmark.pl/pelny_7899.html i jak na razie nie mam na co sapać, szczególnie że mi myszka leży bo mam duże łapki
Może w końcu i mnie trochę skill wzrośnie. Już czas najwyższy bo niedługo pierwsza rocznica jak zacząłem z Wami grać .
buhahahahhahah nie moge Dzejms w tym wieku tu już nawet nowa myszka nie pomoże siatkarz - Pią 16 Gru, 2005 17:19 ja mam a4tech'a prawie takiego jak psc bo bez kilku przyciskow... to ze sie gubi to fakt.... zbieralem na logitecha mx518 ale kasa polegla na jakiejs imprezie
ogolenie to jetsem zadowolony....
dzieki dzejms za info ritarded l. - Pią 16 Gru, 2005 19:15 mx 510 jest jak SiD = duzy i tani Anonymous - Pią 16 Gru, 2005 19:15
ciasteczkowy napisał/a:
Cytat:
Może w końcu i mnie trochę skill wzrośnie. Już czas najwyższy bo niedługo pierwsza rocznica jak zacząłem z Wami grać .
buhahahahhahah nie moge Dzejms w tym wieku tu już nawet nowa myszka nie pomoże
nie no młodzieniaszek sie odezwał weź lepiej papci w dowód zalukaj
a co do a4tech do jak dla mnie to lipa tak samo jak manta, media tech i inne takie poprostu odpada za firmeAnonymous - Pią 16 Gru, 2005 19:21
VorteX^^ napisał/a:
mx 510 jest jak SiD = duzy i tani
mmm... no proszę odezwała się i kobieta wyzwolona :| a za takie texty Worek wszyscy cię lubią, wielbią i w ogóle jesteś extra, pewnie nad tym myślałeś z 3 godziny mm... tylko gdzie tego uczą w IRA czy SWR bo ja nie wiem :| aa pozdro dla roso i dla jego klanu za kulturę grania CW mmm... najs panowie zachowujecie się gorzej niż dzieci po 15 lat n/critarded l. - Pią 16 Gru, 2005 23:44
SiD napisał/a:
mmm... no proszę odezwała się i kobieta wyzwolona :|a za takie texty Worek wszyscy cię lubią, wielbią i w ogóle jesteś extra, pewnie nad tym myślałeś z 3 godziny mm... tylko gdzie tego uczą w IRA czy SWR bo ja nie wiem :| aa pozdro dla roso i dla jego klanu za kulturę grania CW mmm... najs panowie zachowujecie się gorzej niż dzieci po 15 lat n/c
1- nie obrazaj sie
2- ja nie potrzebuje zastanawiac sie nad tym co pisze, wystarcza mi kobieca intuicja
3- nie wiem co ma do tego klan?
4- piszac takie posty potwierdzasz swoja teorie
5- wyluzuj i nie rob wiochy na 4um