To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina K.O.

crz^^ - Sob 17 Gru, 2005 17:56
Temat postu: Skarga na admina K.O.
Grając teraz na bydzi, miałem nick omg_jakie_zera, na kabulu go nie było wszyscy grali było elegancko, nikomu nic nie przeszkadzało, po zmianie mapy na cpl_fire, wszedł on i kazał mi zmienić nick, nie wiem dlaczego, co jest złego w tym nicku, dostawałem kicka, ponownie wszedłem na serwer i zmieniłem nick na omg_jakie_jedynki, od tego momentu mnie nie kickował, więc chciałem kulturalnie się dowiedzieć co w tym nicku jest nie tak, skoro omg_jakie_zera ma taki sam sens jak omg_jakie_jedynki, za to, że chciałem się dowiedzieć dawał mi kicki. Później napisał, że nie będzie ze mną rozmawiał bo gra, więc jak miał przy ksywce obok napisane DEAD, zapytałem się dalej i cały czas dostawałem kicki. W dalszym trakcie gry na cpl_fire, zmieniłem nick na omg_jakie_jedynki_i_zera, wszystko było w porządku, szanowny 'Pan Admin' w żaden sposób mnie nie karał, po zmianie mapy na inferno, zmieniłem nick na om_jakie_zera_i_jedynki, napisał do mnie czy 'nic nie rozumiem' czy coś takiego, nie pamiętam dokładnie co, a następnie dostałem kick. Reasumując chciałbym aby szanowny 'Pan Admin' mi wytłumaczył co złego jest w nicku omg_jakie_zera gdy omg_jakie_jedynki jest dobry, oraz co złego jest w nicku omg_jakie_zera_i_jedynki gdy omg_jakie_jedynki_i_zera odpowiada 'Adminowi'?
sokół - Sob 17 Gru, 2005 18:07

HAahAhahaHAHAHahAHAHahahahaHAHa jaka skarga : D aLe z tego co crz napisał faktycznie beznadziejna sprawa te darmowe kicki ~~
ritarded l. - Sob 17 Gru, 2005 19:04

beznadziejne jest takie wnerwianie ludzi ***cenzura*** nickami, ja bym dal raczej 5 minut odpoczynku
i.S.b - Sob 17 Gru, 2005 19:26

ja mu sie wcale nie dziwie (Adminowi), do kogo masz pretensje crz?? do admina?? ze Cie wywalal za prymitywnie gloopie nicki?? z tego co wiem ( i Ty tesh powinieneś) to nick ma być logiczny, a jaka widzisz logike w nicku omg_jakie_zera ?? to jest jechanie po innych graczach, co na tym servie jest zabronione (o czym tesh zapewne wiesz) ... wiec po co ta skarga?? z takimi problemami to pisz do "Bravo", albo do "Przyjaciólki", bo tu sie sam ośmieszasz ... :papa2:
crz^^ - Sob 17 Gru, 2005 19:34

Cytat:
ze Cie wywalal za prymitywnie gloopie nicki??

IrYs wg mnie tez gloopi nick, skoro wg Ciebie omg_jakie_zera_i_jedynki to gloopie...
Cytat:
z tego co wiem ( i Ty tesh powinieneś) to nick ma być logiczny, a jaka widzisz logike w nicku omg_jakie_zera Pytajnik

Napewno ten nick jest bardziej logiczny niż 'asdfasdf' na których nie raz ludzie graja.
Cytat:
to jest jechanie po innych graczach, co na tym servie jest zabronione (o czym tesh zapewne wiesz)

W jaki sposób jechałem po graczach? Jakoś admina nie było nikomu nie przeszkadzało, poza tym skąd wiesz, że miałem na myśli graczy? Kickował mnie również za nick omg_jakie_zera_jedynki, a omg_jakie_jedynki_i_zera wg niego jest w porządku.
Cytat:
beznadziejne jest takie wnerwianie ludzi ***cenzura*** nickami

Wg Ciebie to jest ***cenzura*** nick, a moim zdaniem jest normalny, równie dobrze ktoś mógłby powiedzieć, że twój nick vtx^ jest ***cenzura***.

i.S.b - Sob 17 Gru, 2005 20:05

Wysłany: Pią 02 Gru, 2005 10:16 Temat: Unban please / h4x
Cytat:
Chciałbym poprosić o odnowanie mnie na serwerze Bydzi, uważam, że już odbyłem kare nałożoną przez Vortexa, przemyślałem sprawe podczas odpoczynku od serwera, korzystając ze sposobności chciałbym również przeprosić Vortexa za to jedno zdanie.
Vortex przepraszam.

Prosze o pozytywne rozpatrzenie prośby.
Pozdrawiam, aye!

edit: zapomniałem podać ID: 0:1:1887599

hmmm, chyba zapomniales o tej sytuacji ... jak miales bana, to byles potulny jak baranek, a teraz jestes niby kozak i kazdemu pyskujesz, Admini nie kickuja "od tak sobie" ->zawsze mają jakiś powód, w tej sytuacji powodem byly Twoje nicki( jakbyś jeszcze tego nie zrozumiał), Admin nie ma obowiązku domyślania się, co oznacza Twoj nick, uznał go za obraźliwy dla innych graczy, a każda kolejna zmiana nicka, byla tylko bezsensowną gierką i prowokacją z Twojej strony, bo robiłeś to specjalnie( nie wierze, że nie)

P.S: SŁUCHAJ ... ja nie mówiłem, ze nick crz i hax są gloopie, tylko te Twoje "omg...." itp , wiec zastanow sie czasem za nim coś napiszesz ...

ciasteczkowy - Sob 17 Gru, 2005 20:11

A ja bym Cię zbanował i może wtedy zaczoł byś myśleć :rotfl2:
crz^^ - Sob 17 Gru, 2005 20:11

Dlaczego wklejasz post z prośbą o odbanowanie, skoro tamto dotyczyło czegoś innego, a dokładnie obrażenia Vortexa, tu nikogo nie obrażałem i chciałbym się dowiedzieć co jest złego w nicku omg_jakie_zera_i_jedynki, a co dobrego w omg_jakie_jedynki_i_zera. K.O. nie chciał mi tego wytłumaczyć na serwerze, "nie będe Ci tłumaczył na serwerze, od tego jest forum" więc założyłem ten post i mam nadzieje, że zainteresowany 'Pan Admin' mi odpowie.
Cytat:
P.S: SŁUCHAJ ... ja nie mówiłem, ze nick crz i hax są gloopie, tylko te Twoje "omg...." itp , wiec zastanow sie czasem za nim coś napiszesz ...

Ale ja uzywam tego nicka 'omg...' i mnie obrażasz mówiąc, że są głoopie.

domaz - Sob 17 Gru, 2005 20:39

a tak btw. to co to za admin K.O :E :E
nowik - Sob 17 Gru, 2005 20:50

domaz napisał/a:
a tak btw. to co to za admin K.O :E :E

dowiesz sie w swoim czasie :P a co do tematu to się nie wypowiadam bo uważam zakładnia go za głupie...

btw. make PiS not war