To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga

mp 3 - Pon 19 Gru, 2005 18:37
Temat postu: Skarga
Gram sobie jak gdyby nigdy nic na bydzi, az tu nagle jeden osobnik z mojej druzyny zostal zkickowany. Patrze na czas - wszystko ok czyli 1:45 na liczniku lecz dostal kicka za raszowanie (tak zapooznalem sie ze strefami i widzialem, ze nie zraszowal przed wyznaczonym czasem). Pytam sie admina dlaczego dostal kicka. Odpowiedzi nie dostalem. Wszystko sie zakonczylo na grozbach Pana Nowego (chyba taki nick) i zapytaniach czy chce podzielic jego los co bylo rownoznaczne z kickiem oczywiscie. Nastepnie zagrozil, ze mnie wywali za dyskusje czyli inaczej mowiac za kulturalne pytanie "dlaczego go zkickowales?". Mam nadzieje, ze taka sytuacja sie juz nie wydarzy, ze admini nie beda sie czuc jak Bogowie tego oto servera, bo to nie pierwsze ich przewinienie w mojej obecnosci.

Pa.

Vegeta - Pon 19 Gru, 2005 18:42

kolego mp3 chodzi pewnie o mnie koles zraszowal i niestety to tez widzial drugi admin wiec skoncz ta dyskusjie bo kolesia musialem w znalesc w amx-ie wiec chwile to zajelo chwile czasu a on gra juz jakis czas na servie jakis czas chodzilo o hypno niech sie wypowie inny admin a z ta grozba to sie poprostu ciebie zapytalem sie czy chcesz podzielic jego los.. nikt adwokatow nie potrzebuje wiec nie mieszajcie sie w nie swoje sprawy ... aha jeszcze jedno dlugo juz mam admina na tym servie wiec nie jestem nowy
psychic - Pon 19 Gru, 2005 18:43

Widocznie admin mial jakis powod ;)
No i jak napisales skarge to powinien napisac dlaczego dal kicka :D

nowik - Pon 19 Gru, 2005 18:50

widzialem rowniez rasza i chcialem tez hypno zkickowac ale Vega mnie uprzedzil :) co do calej akcji to nie byly to grozby... poprostu juz wiele razy byl temat walkowany ale od wszelkiego rodzaju sporow pomeidzy admin vs. gracz jest forum a nie podczas gry dlatego byla taka reakcja a nie inna... EOT z mojej strony :)
mp 3 - Pon 19 Gru, 2005 19:00

Kulturalnie zapytalem dlaczego dostal kicka. Widocznie sie pomylilem, bo nikt nie jest nieomylny, ale nie musiales wyjezdzac do mnie z textem: chcesz podzielic jego los? Tak samo jakbys zapytal: chcesz kicka? Poprostu wystraczylo powiedziec: zraszowal, wszyscy widzieli. Ok. Close. Bye.
Vegeta - Pon 19 Gru, 2005 19:06

wiesz jak on by sie zapytal to ok bym mu powiedzial a ciebie to niepowinno obchodzic bo ciebie to nie dotyczylo myslisz ze nie mam co robic tylko kazdemu kogo to nie dotyczy odpisywac za co ktos dostal kicka?? odpowiedz brzmi nie wiec ci tez z kultura napisalem a ze ty tak to odebrales to tylko twoj i wylaczny problem.... i nie musze sie przed nikim tlumaczyc za co ktos dostal kicka chyba ze chodzi o pokrzywdzonego ale jakos on skargi nie napisal
psychic - Pon 19 Gru, 2005 19:07

no widzisz ;)
poraz kolejny admin mial racje i skarga nie potrzebna :D

olo84 - Pon 19 Gru, 2005 19:07

Vegeta napisał/a:
a z ta grozba to sie poprostu ciebie zapytalem sie czy chcesz podzielic jego los.. nikt adwokatow nie potrzebuje wiec nie mieszajcie sie w nie swoje sprawy ... aha jeszcze jedno dlugo juz mam admina na tym servie wiec nie jestem nowy

kiedyś grałem często na bydzi teraz już nie gram "jak ci sie nie podoba to..." mi sie nie podobało właśnie zachowanie klku osób i dlatego tam nie gram

a samo stwierdzenie
Cytat:
chcesz podzielic jego los
jest ze strony admina niewłaściwe a potem pisanie że
Cytat:
dlugo juz mam admina
taki teks pokazuje tylko że może i masz adm od dawna ale nadal nie wiesz co to znaczy być adminem

Cytat:
wiesz jak on by sie zapytal to ok bym mu powiedzial a ciebie to niepowinno obchodzic bo ciebie to nie dotyczylo myslisz ze nie mam co robic tylko kazdemu kogo to nie dotyczy odpisywac za co ktos dostal kicka??

jak ktoś mnie lub mojego kumpla kopnie z serva też pytam za co wiem że admin nie ma obowiązku odpowiadania ale mimo to większosć dobrych adminów odpowiada bo potem powstają takie tematy i niepotrzebne zgrzyty no ale admin ma zawsze racje

Vegeta - Pon 19 Gru, 2005 19:24

olo jak cie by co chwila wyzywali.. bo kolesiowi sie niechce wejsc na strefy i bys co chwila dostawal glupie pytania typu za co on dostal kicka a dlaczego ten nie dostal a to a tamto .. i do tego jeszcze koles sie kloci ze ja nie mam racji chociaz zginolem chwile wczesniej i jeszcze chwile zostaje w tym miejscu wiec wiem co mowie.... po za tym to jest pierwsza skarga na mnie wiec.... wiesz dla mnie to jest cos takiego ze jak cos cie nie dotyczy to sie tym nie wtracaj sie miedzy wodke a zakaske a tak robi wielu ludzi po za tym masz problem z czyms to piszesz na forum a nie co chwila jakies pretensjie chociaz wiedza ze zle robia... tyle z mojej strony
p.s. zawsze mowilem ale od dzis przestaje poniewaz ludzie nie maja szacunku dla nas to powiedz dla czego my mamy was szanowac?? wladza wladza ale szacunek szacunkiem ja nie wywalam nikogo bo mi sie nie podoba tylko albo klnie albo raszuje .. ale jesli mi ludzie pisza ze ten raszuje i dostaje po czasie slaya i sie pieni to wiec nie tedy droga.... jesli chodzi o stalego gracza poniweaz staly gracz odrazu kicka dostaje

olo84 - Pon 19 Gru, 2005 19:44

Vegeta nie neguje Twojeje decyzji po poprostu uważam że
1. na forum każdy może wyrazić swoje zdanie
2. admin nie powinien dopuszczac do kłutni bo traci szacunek i gracze go potem nie szanuja
3. moze pokazać albo powiedzieć przez micra/lub napisać przez @@ w który miejscu kończy sie strefa/albo dać kicka/slay/ban za rasza i napisać kick za rasza jak nie znasz stref to zapraszam na ....(mnie wkurza że co server to inne strefy i nie chce mi sie za każdym razem patrzeć o kurde na d2 jest do skrzyni a nie do końca podestu)

albo sytuacja widze że 4 przebiegło na a od długiej na d2 a ja stałem na środku to odruchowo lece na galerie już rpzeskakuje na murek a tu slay za rasza i po 2 sec "the bomba has been planted"

4. trudno być admem bo czasami trzeba poszukać danego "Typa" w amx i troche to trwa a potem koleś nie wie za co dostał kare
5. co do wyzywania to zależy;] wkurzyłbym sie gdyby ktoś mnie wyzywał ale kilka razy spotkałem sie z tym żę jakiś "typ" wyzywa wszsytkich i nic i nagle wyzwie (nie weidząć a tym że to admin) admina i nagle kick/ban

vageta jesteś dobrym admem ale czasami spróbuj tłumaczyć wszystko "nieprzeciętnym" graczom wiem że do tego trzeba mieć niesamowitą cierpliwość i często mimo zaczepek graczy trzeba zachować dystans a nie zasłaniać sie flagami

admimen sie jest a nie sie go dostaje (jak zdaży ci sie że wejdziesz na serv gdzie nie masz adma i nagle gracze zaczną cie porsić o zmiane mapki/uspokojenie jekigoś gracza to już będziesz wiedział że jesteś przez graczy traktowany jako admin i nie jest ważne czy masz jakąś flage ważne że masz posłuch i wystrczy słowo a nie flaga