To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Nobody w roli głownej aka Bóg Serwera / skarga

crz^^ - Czw 22 Gru, 2005 14:44
Temat postu: Nobody w roli głownej aka Bóg Serwera / skarga
Hahahahaha to się w pale nie miesci, co ten admin odpie.rdala na serwerze, na d2 typ mnie obraża mówi na mnie 'kretyn' i nie ponosi żadnych konsekwencji, no to uważam coś takiego za przyzwolenie ze strony admina na obrażanie wiec pisze 'rónież' kretyn, ja ponosze tego konsekwencje dostaje kicka, a on gracz, który mnie obraził (Nitram) żadnej kary. Później się domagam dla niego kicka, ale on dostaje slaya. Więc się pytam jaka to ku.rwa sprawiedliwość za takie same przewinienie?! Vegeta aka Bóg Serwera mówi mi coś o specjalnych warunkach, o których nic nie wiem... pff... śmiech na sali. Druga sprawa mając nick h4x_______________________________ to się do mnie przyczepiał, że mam zły nick, Solid mi za ten nick ukarał, ok! Grając teraz na nicku <[']>#^|=____h4x____=|^#<[']>, który był takiej samej długości jak poprzedni to się nie czepia? Więc sie pytam o co chodzi? Tym razem nie przeszkadzało mu, że gra na małej rozdzielczości? Kolejny raz śmiech na sali... pff...
Zmieniam sobie nick po tych jego wybrykach na h4x <3 admins aka GOD of serv, i co się okazuje? Dla 'Pana admina' Nobody aka Góg Serwera nie pasi mój nick, ocb? Ma 3 znaki? Ma! Jest logiczny? Jest! Obraża kogoś? Nie! Natomiast co robi? Według mnie wykazuje moją sympatie dla adminów, czy to, że kocham adminów i życze im jak najlepiej to źle? Co robi admin? Oczywiście kickuje mnie? Wchodze ponowie mówie mu, że jest logiczny i takie tam. Inni gracze z serwera również mówią, że mój nick jest w porządku do niego, ale on miał cyba klapki na oczach.... A on co robi banuje mnie... Po raz kolejny śmiech na sali... pff...
Przy wszystkich zajciach było jeszcze 2 adminów, Bubel i Melepeta oni jakoś nie mieli pretensji do mnie.
Teraz prosze o wyjaśnienie tych kwestki, rozdaniu mi warningów za przekleństwa, bo nie mogłem się opanować.

Nobody jeśli masz coś do mnie napisz mi to tutaj i teraz, a nie się chowasz za plakietką admina na serwerze!

sokół - Czw 22 Gru, 2005 14:51

już nie od dzisiaj wiadomo ze paru adminow urzadzilo sobie anarchie i czuja sie bez karni,pany serwera.Tylko jak przychodzi kogoś kicknać,upomniec albo dac vota byle co to juz nie trzeba sie tego doprosic.Melepeta elo elo gracz admin ktory kickuje lepszych od siebie i tych ktorych poprostu nie lubi?jakies urazy z dziecinstwa?nie wiem..nobody,ko czy vegeta bo nie wiem z deka jak mam pisac tez juz coraz czesciej uwaza ze zwykly gracz podlega mu pelnej wladzy LOL?

przez pare ladnych tygodni na serwie byly nicki

E,-s- -h- -r- -e- BOTY PLEBSIKI itp nagle admin doprasza sie ich zmian i jak PAN serwa bez zastanowienia daje kicki bo poco sie tlumacz ze swoich bledow?lepiej trzymac wladze na serwie i wio nie bede juz pisac kto jeszcze taki inet@admin jest aLe poprostu

ZAL =) a co do tych kickicow to poprostu zalosne,coraz mniej obiektywnych adminow a coraz wiecej Bogów FFA

lnk - Czw 22 Gru, 2005 15:02

Dziwnie sie zachwuje ostatnio vegeta wczoraj mialem nick cpl b1tch i kazal mi go zmienic , no to ja wiec pytam dlaczego ?? nie obrazam nikogo z servera ,dostalem odpowiedz zebym nie ....... i ze moze byc nawet po chinsku jesli bedzie to rozumial :x , sry ale nie jestes sam na servie nikomu nie przeszkadzalo a nawet adminowi nie pamietam kto to byl.Zreszta
admini naduzywaja punktu w regulaminie "Admin nie musi sie tlumaczyc" bez sensu :0o: .
To nie bylo takie straszne ze nie moglem miec tego nicka ALE nikomu nie przeszkadzal on tylko tobie ;) .

pzdr :rotfl2:

Vegeta - Czw 22 Gru, 2005 15:06

hax chlopie ty jestes chyba tepy jakis koles powiedzial sorki ale dla ciebie to malo ty pozniej go tez tak nazwales a ze znasz zasady i caly czas z nimi wyjezdzasz to juz twoj problem a z tymi szczegolnymi warunkami to bedziesz przeze mnie traktowany miales ostatnio gdzies co mowi do ciebieH@ ze mna caly czas dyskutujesz chlopie powiem ci tak moze starce admina moze nie ale kurcze ja cie prosic nie bede abys zmienial nick miales na poczatku nick ok pozniej na zlosc mi zmieniles na dlugi wiesza ale z tymi ostatnim nickiem przesadziles wiec sie nei dziw .. co do sokola boty i plebsiki nie sa tolerowane juz to gdzies bylo wiec nie bede sie powtarzal i po za tym czasami admini sa pod roznymi nickami a nikt was po 15 razy nie bedzie upominal proste chyba?? jak nie rozumiecie to macie wielkiego pecha .. myslicie ze my admini nie macy co robic tylko prosic was co minute o zmiane nicka ?? bez przesady mnie nie sluchacie h@ nie sluchacie i wy pozniej macie pretensjie o to ze tak sie dzieje a nie inaczej z mojej strony to tyle

p.s. lnk ja nie prosilem jak nie wiesz to nie mow bo w tym czasie bylo paru adminow.. ja tylko ci przez mica powiedzialem po wczesneijszym napisaniu przez innego admina ktory cie poprosil
p.s.2 to moze nich kazdy uzywa nicku ***cenzura*** *cenzura* ***cenzura*** pleby boty(badz po angielsku jak napiszecie jaka to roznica) i jeszcze inne wtedy bedzie kazdy zadowlony bo to w koncu normlane ... ehh kurde jak ja lubie jak sie doczepiacie co niektrorzy do mnie gdzie ja nic nei napisalem...ja ci poprostu zwrocilem uwage ... a ktos inny wymagal wiec.. ja nie wiem prosic was zle zwrocic uwage zle slayowac was zle kickowac tak samo nie wspominajac o banie... to jak do was mamy trafiac??

sidney - Czw 22 Gru, 2005 15:55

hax mam tylko jedno pytanie. po co prowokujesz adminow nickami typu "<3 admin...."? co ci to daje?
ritarded l. - Czw 22 Gru, 2005 15:57

dokladnie, widze ze sadzicie ze grajac od poczatku serwera macie prawo kozaczyc, denerwowac ludzi i prowokowac i ze tak to beda inni znosic? kicki dostajecie tylko za to, ze niektorzy admini jeszzce nie dostali flagi ban.
Melepeta - Czw 22 Gru, 2005 16:00

Tak jestem winny daje zawsze kicki tym którzy są nademna w tabeli statów wydało się obiecuje ze to juz sie nigdy nie powtórzy .... Prosze o łaskawą kare może odrazu kula włeb
PS. NIEMAM SOBIE NIC DO ZARZUCENIA !! ZAWSZE IDE NA RĘKE "niewiem który to napisał na de_clanmil !! , ale któryś z was !! coś w tym stylu " melepeta jesteś zerem większym niż myślałem" myślicie ze sprawia mi to przyjemnosć że kogoś kickuje i sobie niemoge pogrąć, cieszę sie z tego ze mam admina ale praktycznie calego cpl milla musiałem rozdawąc kicki .................. tą wiązanke na temat mnie ze jestem zero poszła potym jak dałem kicka KTÓREMUŚ z was !! o nicku bot coś tam coś !! ale zszedłęs z schodów 2 raz wczesniej upomaniełem cie ze niemozesz tam schodzić nawet PÓŁ METRA!! ale ty mnie i tak olałęś i miałęs mnie głęboko w DU!! A MAŁO TEGO !! !! ja zamiast dać ci kick !! to jeszcze ci slaya dałem !! !! !! ale to nic i tak jestem zero więc teraz ODRAZU MÓWIE !! !!!! teraz to sie
CENZURA !! NIE UPOMINAM WAS juz nigdy jak zobacze ze coś jest nie tak odrazu KICK !! bez rzadnego bawienia i wdawania sie z wami w zabawe dlaczego a bo co, a czego nie, a po co, a gdzei kiedy !!

ritarded l. - Czw 22 Gru, 2005 16:02

aha.
1) jesli juz ktorys z kilku @ na serwq sie jakas sprawa 'zajmuje' to reszta nie konferuje, nie komentuje, nie ingeruje
2) czasem sie zdarza ze admin nie patrzy w tabelke po nickach zeby patrzec kogo by tu skickowac, nie kazdy admin widzi co pisze zyjacy bo jest akurat dead albo w innym teamie itd itp
3) melex ja tak robie od zawsze :D

bbl` - Czw 22 Gru, 2005 16:45

Oj haxiu haxiu
homis - Czw 22 Gru, 2005 16:58

niepotzrebnie prowokujesz a potem sie dziwisz.