CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Vortex
SiD - Czw 22 Gru, 2005 18:15 Temat postu: Vortexskładam skarge na kilejnego admina boga
jeden pan na serwerku dal bind : [][][]sprayed[][][] czy jakoś tak a ja do niego pro bind, pan vortex ozezwał sie do mnie porokujaco i beszczelnie "pro nick" a gdy ja napisalem "pro twarz??"(z tego co wiem oznaczaja pytanie a nie zdanie oznajmujące) kicked and abnned, nie podoba mi sie prowokująca postawa admina który wiedząc że mam flage ban w zapasie kozaczy :|LOLA - Czw 22 Gru, 2005 18:41 bylam przy tej sytuacji i jezeli chodzi o prowokacje to SID prowokuje wszystkich co chwile tylko slychac: 'japa', 'zal.pl' glupie teksty na temat graczy... Nie dziwnie sie ze dostales kicked and bnned kazdy moze stracic cierpliwosc przy takich glupich textach....SiD - Czw 22 Gru, 2005 18:45 ohh... Lola powiedziałem ci ze to TP i masz bardziej grac z teamem bo odwalasz CPL'a i grasz jak typowy FFA BOY i sie tego nie wypre bo to prawda.
no fakt ja prowokuje mmm..... moze przegiołem z lekka ale nie na banna poprosu chodzi o to że vortex nad używa sowiej władzy_rOsO_ - Czw 22 Gru, 2005 18:52 Sam sie przyznałeś, że przesadziłeś... Ciach tematSiD - Czw 22 Gru, 2005 18:53
_rOsO_ napisał/a:
Sam sie przyznałeś, że przesadziłeś... Ciach temat
powiedziałem że z lekka przesadziłem ale vortex nadużył włady napewni to nie zasługiwało na bana :|LOLA - Czw 22 Gru, 2005 18:59 SID szczerze nie obchodzi mnie co myslisz o mojej grze, moze gram jak to napisales jak typowy FFA BOY ale przynajmiej ktos musi byc tym BOYEM jezeli jest ich brak.... [zapewne nie zrozumiesz aluzji ale moze kiedys wytlumacze ci to na gg]. Moim zdaniem jezeli naprawde gralabym CPL to zapewne dostawalabym kicki, a sory ale to ty dostales kicked and bnned [to tak dla przypomienia].
Jezeli mowisz ze vortex naduzywa swojej wladzy [chociaz moim zdaniem nie bylo to naduzycie] to dlaczego jeszcze bardziej go prowokujesz. Robisz z tego servera wlasnie taki elo elo....
ZAWiodlAM CIE
koniec gadki skonczylam z toba rozmawiac...
a pozatym zajzyj niekiedy w slownik jezeli nie jestes pewien jakiegos wyrazu a nie piszesz glupoty
z gory dzienksVegeta - Czw 22 Gru, 2005 19:28 jak przesadziles to co sie dziwisz?? ja tam wogole nie wiem po co ten temat szczegolnie jak miales admina nie dawno i znasz zasady ...SiD - Czw 22 Gru, 2005 19:30
Vegeta napisał/a:
jak przesadziles to co sie dziwisz?? ja tam wogole nie wiem po co ten temat szczegolnie jak miales admina nie dawno i znasz zasady ...
mmm... tylko za takie coś to kick albo slay a nie ban...ritarded l. - Czw 22 Gru, 2005 19:32
SiD napisał/a:
Vegeta napisał/a:
jak przesadziles to co sie dziwisz?? ja tam wogole nie wiem po co ten temat szczegolnie jak miales admina nie dawno i znasz zasady ...
mmm... tylko za takie coś to kick albo slay a nie ban...
nie. jako ex-admin znasz bardzo dobrze zasady a lamanie ich pokazuje dodatkowa zla wole z twojej strony.SiD - Czw 22 Gru, 2005 19:33
VorteX^^ napisał/a:
SiD napisał/a:
Vegeta napisał/a:
mmm... tylko za takie coś to kick albo slay a nie ban...
nie. jako ex-admin znasz bardzo dobrze zasady a lamanie ich pokazuje dodatkowa zla wole z twojej strony.
pisałem takie żeczy jako admin i bede pisał jako gracz...