CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - POWIĘKSZANIE mc
sokół - Nie 25 Gru, 2005 09:36 Temat postu: POWIĘKSZANIE mcZauważyłem że wielu osobom,praktycznie wszystkim nowe mapy przypadły do gustu(mi tylko tutaj nie pasuje de_dust2002)więc kolejną porcje czas zacząc
adres http://www.cs-maps.jolt.c...&sort=&pageno=2
de_arizona-bardzo fajna mapka duzo mozliwosci i wyrownana dla obu druzyn
de_storm-mi sie podoba na polskich serwerach zadko mozna w nia pograc a naprawde jest bardzo grywalna
ma ktoś jakieś pomysly to piszcie im wiecej map tym coraz wieksza grywalnosc na serwie psychic - Nie 25 Gru, 2005 10:19 jestem za nie wrzucaniem map, chyba ze mozna byloby zamienic za dust2002 i cpl_fire
Map jest wystarczajaco duzo.ritarded l. - Nie 25 Gru, 2005 10:51 de_dustecnappy - Nie 25 Gru, 2005 11:17 NAJLEPSZA mapa na jakiej kiedykolwiek grałem :
ps. skl uzywaj czasami slowniki ortograwicznego...sokół - Nie 25 Gru, 2005 13:23
siatkarz napisał/a:
na nie! obecny mc uksztaltowal sie juz i jest dosc ciekawy.. dla kazdego cos fajnego
ps. skl uzywaj czasami slowniki ortograwicznego...
CZEGO TYPIE?stawiac kropki przecinki i pisa[ć] [ś] nie masz sie czego czepiac?sorry ale w szkole nie óczyli,a ty z k0nT wogule jestes ; o znajde te miasto na mapie?LOLA - Nie 25 Gru, 2005 13:32 a wiec de_aztec2 to denna mapka.... za duza i wogole nic ciekawego ale za to de_dustvsaztec swietna jest, moznaby bylo wcisnac ja na nasz kochany serverek. nie moglam znalesc 2bsa czyzby byl jeden?bbl` - Nie 25 Gru, 2005 13:50 Na nie, taki jaki jest MC jest dobry lnk - Nie 25 Gru, 2005 15:19 Na TAK po pewnym czasie gry sie znudzil mc ciagle to samo , jestem za zamiana de_dust2002 bo jest marna ta mapa.
PS.psychic cpl_xxx maja zostac siatkarz - Nie 25 Gru, 2005 16:20 olka... aztec fajniutka mapa:) lubie ja... jezeli juz cos chcecie zmieniac to przez dodanie mapy bo mc uksztaltowal sie ciekawie:)
PS. kultury troche skl... nie weim gdzie twoje country side jest i nie wnikam... a slownik by sie przydal... http://so.pwn.pl/