CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Pff szkoda was
pff - Pią 30 Gru, 2005 10:59 Temat postu: Pff szkoda wasco za plebski serw bany leca tylko dlatego ze sie zabije adma ( w moim przypadku dwoch i polowe ich teamu) przedchwila dostalem bana tylko za to na prodku szkoda was Nobody kranker i yelen zal mi was jak sie niemozecie pogodzic ze sa lepsi niz wy byenowik - Pią 30 Gru, 2005 11:18 ee Kanker nie ma admina tak apropo... a tak wogole dostales bana na 5 minut... i nie musisz nas wyzywac.. az co bana nie wiem ale pewnie slusznie...
btw. moj 500 post ktory jest naliczany pff - Pią 30 Gru, 2005 11:23 jesli zabicie admina jest slusznym powodem to rzeczywiscie slusznie bo nic innego nie zrobilem kampilem przy bombie i jechalem tero jak kaczki i za to ban fajne chlopaki poprostu
a za krankera przepraszam jak admem nie jest w sumie zawsze pozadny byl z niego gosc .:Solid_Snake:. - Pią 30 Gru, 2005 12:38 A moze zes kampił za strefą?bukers - Pią 30 Gru, 2005 12:42 hmm dziwne troche
I tak napewno sie wyjąsni zaraz.
P.s.
Solid ty wes tego posta nowika wymaz i daj mu warna, bo nie mail nic do powiedzenia w tym teamcie a specjalnie to zrobił zeby meic 500 postów!! I jeszcze sie chwali tym!! nappy - Pią 30 Gru, 2005 12:48 Ja mu moge zaraz w panelu admina wpisać '2' i będzie tyle miał pff - Pią 30 Gru, 2005 13:18 solid nie kampilem za strefa ! kampilem w rogu nad lampa naprzeciw wyjsca terro na domekritarded l. - Pią 30 Gru, 2005 13:29 no to juz jasne
pff zal mi ciebie mr. boardchild aka skill0roLKa - Pią 30 Gru, 2005 13:32 z tego co pamietam < bo tak mi sie wydaje ze wtedy gralam tez> bana dostales na 5 minut za to ze kampiles "poza mapa" ... tak jakby
PS: ja nie wiem... ostatnio porobiło sie na servie nieciekawie. lecą skargi za skargami. Zanim napisze ktos skarge, to niech sie najpierw zastanowi czy sam nie zrobił czegos nie tak pff - Pią 30 Gru, 2005 13:35 to mi ciebie szkoda vorku a pozatym od kiedy tam jest niby poza mapa nigdy niewiedzialem na zadnym serwie zeby tam mnie mozna bylo siedziec a kampilem bo paki pilnowalem