CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na mnie - ciag dalszy ...
bbl` - Sob 31 Gru, 2005 20:56 Temat postu: Skarga na mnie - ciag dalszy ...Solid po pierwsze dlaczego dales clozet? Nierozumiem bez moich wyjasnien bez niczego tak poprostu kara i koniec nie dales mi nawet sie wypowiedziec. A wiec wchodze niekiedy z fejkami pod server i widze co sie dzieje, ludzie bydzia schodzi na psy !! przez ten gang elo elo min: lnk, rrx, skl i inni.. . Solid bardzo Cie prosze zebys wyciagnal logi i sie dowiemy jak panowie mi dogryzaja, wysmiewaja sie itp. Napewno znajda sie swiadkowie . Szkoda solid ze tak potraktowales temat i to jeszcze w wieczor sylwestrowy . Elo elo gang rajcie tak dalej to przejmiecie bydzie i tego wam zycze . Bo z takim dzialaniem H@ zal.....
btw. Kickow ja nie dalem wiec przestancie zrzucac wszystkiego namnie, kicki dal chyba nowik, wiec cu ! zal zal i jeszcze ZAL . Prosze o logi jak panowie elo elo dogryzaja mi i sie wysmiewaja z tego jak ja gram. Dziekuje i dziekuje za pozbawienie mnie admina . Milo mi psychic - Sob 31 Gru, 2005 21:07 Faktycznie solid mogles poczekac na obrone bublowego...
Najlepiej bedzie jak logi wyciagniesz bo po screenach to wedlug mnie duzo nie widac..ritarded l. - Sob 31 Gru, 2005 21:07 1) wyzywac zaczal elo gang i robiac wioche jak zwykle.
2) bubel niepotrzebnie z nimi gadal zamiast dac ban na godzinke
3) puscily mu nerwy i zaczal im w tym samym stylu pisac. wyjasnia to LOGI
4) solid nieladnie nie dawac nawet mozliwosci obrony jak do konca faktow nie poznales (czyli logow)
5) kicki i bany dawalem JA zeby bylo jasne
-shit boy powidzial ktorys z elo panow poczym bubel do nich napisal to samo
-zamknij sie juz i japa juz to BARDZO delikatna reakcja co do tych 'panow' na ich say
-na nich screeny nie sa wystarczajacy bo oni w kilku siedza i wysmiewaja sie ze skilla / z bycia ffa boyem itp jednak moja opinia jako o dzieciach steama ma potwierdzenie.bbl` - Sob 31 Gru, 2005 21:08 Spokojnie bo solidowi sie spieszylo i trzeba bylo na szybkiego nowik - Sob 31 Gru, 2005 21:15 to ja powiem tak otoz kickow nie dawalem ani nic... no i bubel jest tutaj nei winny i fakt racja Solid troche pochopnie wyciagnales wnioski... a co do shot boy-a to ja napisalem ten tekst ale nie byl on skierowany do nikgo i byl odpowiedzia na tekst lonka ktory napisal do bubla jakas tam dluzsza wypowiedz i na koncu podumowal go FFA BOY, potem Bubel napisal TP Boy a mi jakos tak sie nasunelo shit boy... a kicki to dal Vortex i w sumie mnie uprzedzil bo chcialem dac ja ale nei zdazylem... no i w sumie Bublowi powinien zostac admin przywrocony... nie wiem zreszta czy ladnie to napisalem ale mam nadzieje ze wiekszosc z was rozumie no i jakbyco za shit boy-a to mozna mnie ukarac bo tak jakos nie mialem humoru i wyszlo no i sorrka za to pozdrawiam papapapsychic - Sob 31 Gru, 2005 21:18
BuBeL^^ napisał/a:
Spokojnie bo solidowi sie spieszylo i trzeba bylo na szybkiego
Jakas impreza i pewnie promile uciekaly z kielicha wiec mozna usprawiedliwic
A tak wogole to odbanowac bubla bo niewinny akira - Sob 31 Gru, 2005 21:39 widze ze jak tak dalej pojdzie to "sokol i przyjaciele" ( bo nie wiem jak to inaczej nazwac) zostana "Grupa trzymajaca wladze"
najpierw zaczepki i prowokacje a pozniej pyk i skarga na forum jak tak dalej pojdzie to jak wejdzie ktos z "sokolow i przyjaciol" to admini beda uciekac bo zaraz skarga na nich bedzie :S niefajne .:Solid_Snake:. - Nie 01 Sty, 2006 00:13 Kare, to Ty dostałeś za samo zwracanie sie tak do graczy. Po to masz flagi aby nie wdawac sie w niepotrzebne dyskusje a tymbardziej takimi słowami. I jest to tym samym przestroga dla reszty adminow (--> np vortex) aby sie nie bawic w slowne utarczki. Kare masz na tydzien, to nie jest zabranie admina wiec nie wiem po co lament. A logi sprawdzilem i z nich wyszlo ze bubel mowil to co mowil. Wyszlo tez ze elo elo gang prowokowal i to zaowocowalo ostatecznym ostrzezeniem dla nich.bbl` - Nie 01 Sty, 2006 04:41 Solid, a ja mam jeszcze jedno pytanie: Ile ostrzezen dostanie jeszcze "elo elo gang"? Bo wychodzi na to ze ja zaniedlugo strace adma, a "elo elo gang" dostanie nastepne ostrzeznie, boisz sie ich? dlaczego nie dasz perma, w logach wszystko widac :F
Wchodza takie wiesniaki na server i pisza:
H@H@HH@H@H@@H@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@H@@H@H@H@H@H@H@H@H@ ale BEKA
h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3hh3h3h3h3h3h3h3h3h3 ALE BEKA
Fajnie solid nie?
Jezeli ty nie zadzialasz w tej sytuacji to ja osobiscie im wrecze perma. Dzis okolo 1 w nocy juz lonek or skl mial nick "kara" nasmiewal sie zemnie ze stracilem admina i mu jest bardzo przykro i nie bede go juz karal itp.
Tyle EOT
Bydlo Bydlo i jeszcze raz bydlo, to juz nie ta stara bydzia
EHHHHH sidney - Nie 01 Sty, 2006 13:05 ja bym pobanowal ta hołote