Pchli targ - Oddam za darmo
Ronin - Pon 02 Sty, 2006 23:11 Temat postu: Oddam za darmo Mam sporo jakiś materiałów ze szkoły, ściągi, bryki itp. Jak ktoś chce to oddam za darmochę.
ritarded l. - Pon 02 Sty, 2006 23:29
w szkole tez czitujesz
domaz - Pon 02 Sty, 2006 23:31
HAHAHHAAHHAHAHAHAHA!!!!!
siatkarz - Pon 02 Sty, 2006 23:32
anulowac mature??:>
Dzejms - Pon 02 Sty, 2006 23:32 Temat postu: Re: Oddam za darmo
Ronin napisał/a: | Mam sporo jakiś materiałów ze szkoły, ściągi, bryki itp. Jak ktoś chce to oddam za darmochę. |
A może lepiej to sprzedaj. Będziesz miał kasę na długi...
psychic - Wto 03 Sty, 2006 00:01
hehehe
Ronin - Wto 03 Sty, 2006 01:14 Temat postu: Re: Oddam za darmo
DzejmsBlond napisał/a: | Ronin napisał/a: | Mam sporo jakiś materiałów ze szkoły, ściągi, bryki itp. Jak ktoś chce to oddam za darmochę. |
A może lepiej to sprzedaj. Będziesz miał kasę na długi... |
Tym mnie wkurzyłeś, długów nie mam a tym bardziej u ciebie, odnośnie tamtej sparwy , wystaw FV za ostatnie ***cenzura*** wizytówki, dogadałem sie ze połowę za nie zapłacę. tylko tyle.
Jak cię kiedyś lubiłem tak teraz zmieniłem sobie zdanie. Powiem tyle, portal www.rozrywkowa.bydgoszcz.pl odwiedza miesięcznie około 200 000 ludzi, lekko reką cie tam wpiszę. Nic nie skłamię tylko opiszę całą sytłację . Zapraszam do lektury za 2-3 dni.
Pozdro.
.:Solid_Snake:. - Wto 03 Sty, 2006 02:05
Odrazu mowie ze jak sprawe chcecie wyjasniac to PM, GG, lub ewentualnie osobny topic, zeby mi tu w pchlim targu syfu nie robić.
Dla pewnosci zamknę. Jak ktoś ma pytania odnośnie darowizny, to na PW to ronina.
|
|
|