To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - SKARGA NA BABCIA !!!

[-blo-] - Śro 04 Sty, 2006 00:14
Temat postu: SKARGA NA BABCIA !!!
http://cs.bydgoszcz.pl/fo...highlight=rychu

Czit sobie gra ja jestem kopany ! Nie gram FFA czasem sobie wejde na Wasz serwer gdzie widze czit do mnie wali :> koles na blackliscie, a Babcia mnie kopie itd chcialem pomoc no ale Wasz SUPER ADMIN tak mu sie przykro zrobilo ze zostal wysmiany:< wkleil pare marnych gifow ale dema czita nie nagral ogolnie nic z tym nie zrobil przywalajac sie do mnie. :-) BRAVO ZA sUPA admina:-) wiecej takich ludzi (dzieci) nie majacych pojecia o grze.
A co do trolowania to wlasnie mi sie znudzilo Panie Head Adminie:-) Zycze powodzenia w nowym roku na waszym pelnym czitow serwie. GL HF.

Takze ban moze zostac gdzies go mam ogolnie mowiac, a co do Babci to prosze o zabranie mu wszystkich praw bo sie nie nadaje ta starsza Pani na admina.
Ja zostalem ukarany teraz mam nadzieje to samo spotka BABCIE.

aha a co do reszty to dlaczego wiecznie sa przypadki zabije admina i dostaje kicka? przegrywac nie potrafia taki cool ten wasz serv i forum wszyscy przestrzegaja zasad ogolnie piszac scieme wala tylko po to zeby dostac admina:) tylko po co im admin jak komend nawet nie znaja banuja normalnych graczy, a czit obok sobie lata heh zal.

A reszta cwaniaczkow widze ladnie lizuski nie znaja sytuacji i sie wypowiadaja ciekawe co teraz napisza zobaczyli 4 gify, a nie wiedza co sie dzialo na serwie zal to tylko to ze dema nie mam niestety.

ritarded l. - Śro 04 Sty, 2006 00:24

a-jestes smieszny z oskarzeniami typu 'zabija admina to kick wy zera kurde jesetscie !11'
b-widzisz czita - nagraj - board, nie wszyscy u nas sa od tego specjalistami
c-nic nie usprawiedliwia bluzgow typie ^_^

[-blo-] - Śro 04 Sty, 2006 00:31

odp jest to nie moja opinia tylko znajomych z bydgoszczy

odp b pisze adminowi to wystarczy

odp c prawda nawet %

[ Dodano: Sro 04 Sty, 2006 00:33 ]
ogolnie widac ze bluzgi ida w strone czita ?? czy sie myle ??

ritarded l. - Śro 04 Sty, 2006 01:10

[-blo-] napisał/a:
odp jest to nie moja opinia tylko znajomych z bydgoszczy

odp b pisze adminowi to wystarczy

odp c prawda nawet %

[ Dodano: Sro 04 Sty, 2006 00:33 ]
ogolnie widac ze bluzgi ida w strone czita ?? czy sie myle ??

a-to fajnie, trzymaj z nimi i nie smuc sie gra u nas
b-admin nie ma flagi ban, nie kazdy przynajmniej
c-typowy argument "so pr0"

aha, bluzgi do czita co ma ADMINA czy z FLAGA KICK bo nie pamietam?

siatkarz - Śro 04 Sty, 2006 01:17

przeniescie do hyde park bo az smiac mi sie chce
i.S.b - Śro 04 Sty, 2006 02:37

ehhh ... co do rycha(-blo-) to go znam, i nigdy nie mialem z nim problemow,jest spoko, da sie z nim dogadac, nie wiem czemu teraz wyszly takie dziwne akcje ... a jesli chodzi o cziterow, to fakt, potrafia wpienic czlowieka i moze dlatego sie tak zachowywal ... sprooboojcie i jego zrozumiec ... wiem, ze to nie zmienia faktu ze nie powinien przeklinac itd, ... szkoda tylko ze nie bylo kogos kto by mogl tamtemu bana wręczyc za czity ... to napewno by nie wyszła taka sytuacja teraz ...
[-blo-] - Śro 04 Sty, 2006 03:37

VorteX^^

a) Trzymam i nikt z nich nigdy nie mial tu bana a ip dostali ode mnie:) a co do smucenia to zawsze miales smutno co jak Twoj orzeszek przebijalo :-) haha i nie gralem tam dla Ciebie tylko ze znajomymi.
b) Flagi wiem jakie sa. Powiedz co maja flagi do kopania mojej osoby? Z Twojej wypowiedzi mozna stwierdzic ze lepiej dac kicka normalnie grajacej osobie niz jakiemus czituchowi?
Widzisz czasem sobie pogram ffa i czasem jest to bydzia 1 TP powiedz mi czy kiedys widziales zebym kogos obrazal:>? W ogole mnie nie widziales bo nie lize dupy adminom.
c) to nie argument ani usprawiedliwienie...

bluzgi do czita
do admina bylo "sraj sie" czyli odwal sie mam Cie gdzies :> za te kicki :>
Bo co bys napisal osobie ktora ma prawa i obowiazek pilnowac ladu na serwie, a czituch sobie lata i cieszy jape? Bo Cie zabil 5 raz przez 3 sciany?

siatkarz smiej sie:) moze admina dostaniesz?:P troszke jeszcze chyba musisz sie posmiac.

pozdro IrYs widzisz raz wyzwalem czita i odrazu jestem banned :-) tak sie robi w tym kraju z uczciwymi ludzmi =] w dodatku jeszcze sie smieja z Ciebie siatkarze hehe

ritarded l. - Śro 04 Sty, 2006 07:11

dobra sprobuje to ogarnac ale najpierw odpowiedz mi na pare pytan.

0-jaki byl nick czita
1-skoro widzisz czita - co powiedziales adminowi zeby zrobil?
2-co zrobil admin
3-po co bluzgasz
Kod:
deb!lu yebany, sraj sie
,jest to zabronione w regulaminie
4-po co jedziesz komus po skillu (vide GIZMO), jest to zabronione w regulaminie
5-powtarzam, nie kazdy admin jest specjalista od czitow jak moderator @ board, wiec nie podejmie sie wywalac kogos skoro nie ma pewnosci. chyba ze czit by jechal @ sh ale to malo prawdopodobne
6-"odp c prawda nawet %" -wybacz nie rozumiem tej odpowiedzi
7-bo kazdy co mnie zabija to fux/hax =) wiec zawsze ejstem smutny jak jestem po prawej stronie broni w HUDzie ;D ale konkretnie, widzialem cie pod tym nickiem moze 2 razy i nie mialem z toba problemow ale nie rozumiem co to ma do rzeczy tez moge wejsc pod fejkiem i sie bawic w ciuciubabke
8-kopanie ciebie wynikalo z bluzgow, te na serwerze nigdy nie byly ani nie sa tolerowane o czym prawdopodobnie wiesz
9-
Cytat:
aha a co do reszty to dlaczego wiecznie sa przypadki zabije admina i dostaje kicka? przegrywac nie potrafia taki cool ten wasz serv i forum wszyscy przestrzegaja zasad ogolnie piszac scieme wala tylko po to zeby dostac admina:) tylko po co im admin jak komend nawet nie znaja banuja normalnych graczy, a czit obok sobie lata heh zal.

jesli masz taka sytuacje - wroc i popros o wyjasnienie. jesli cienie satysfakcjobnuje, pisz skarge na forum zamaist tak pisac ogolnie i bezcelowo. zauweaz, ze rekrutacja adminow jest od dluzszego czasu ZAMKNIETA=nie bedzie nowych adminow
dalej, BABCIA nie ma flagi ban i banowac NIE MOZE

10-wyjasnic sytuiacje powinny LOGI oraz wypowiedz BABCI[/code]

Dzejms - Śro 04 Sty, 2006 11:09
Temat postu: Re: SKARGA NA BABCIA !!!
[-blo-] napisał/a:

Takze ban moze zostac gdzies go mam ogolnie mowiac, a co do Babci to prosze o zabranie mu wszystkich praw bo sie nie nadaje ta starsza Pani na admina.
Ja zostalem ukarany teraz mam nadzieje to samo spotka BABCIE.

aha a co do reszty to dlaczego wiecznie sa przypadki zabije admina i dostaje kicka?

1. To po co się produkujesz jak swojego bana masz gdzieś.
2. Babcia zrobił to co do niego należało.
3. Dla takich buńczucznych ludzi jak Ty gra na Bydzi, jak wiedzą stali bywalcy, kończy się banem. Stąd ten serwer jest taki a nie inny - czyli PEŁNA KULTURA!
4. Co do ostatniego to na 99% nie znasz stref (Ty i Twoi koledzy) i dlatego jak zabijecie admina za strefą to od razu dostajecie kicka. Przekaż to "znajomym z Bydgoszczy".
Pozdrawiam. :faja:

.:Solid_Snake:. - Śro 04 Sty, 2006 14:44
Temat postu: Re: SKARGA NA BABCIA !!!
[-blo-] napisał/a:

A co do trolowania to wlasnie mi sie znudzilo Panie Head Adminie:-)

Widać, nie bardzo, co wnioskuje z Twoich wielce pretensjonalnych i popartych bezwartościowymi argumentami tekstów.

Raz... Jesli koleś jest na BL, co bylo jednym z Twoich argumento, to poprostu nie mozliwe, aby na bydzi grał.

Dwa... Admin nie jest od oceniania czy ktoś ma czity, chyba, ze to widac odrazu na pierwszy rzut oka (koleś przyklejony w sciane obraca celownikem i wlepia same hsy, biega na speedhacku, robi spinhacka), a to ze koles Cie zabil kilka razy przez sciane, wcale nie oznacza ze to czit, wiec Cie nic nie usprawiedliwia jesli chodzi o wyzywanie, za ktore kicka dostałeś słusznie...

bo wg, Ciebie, to co? Myslales, ze jak go powyzywasz, pobluzgasz, to chlopczyna nawet jesli czity by mial to sie wielce zalamie z powodu Twoich bluzgow? Ze pojdzie do mamy sie wyplakac ze go ktos na serwerze wyzywa, tym samym wyjdzie z cs'a, a Ty bedziesz mogl sobie dalej grac bez cziterow na serwie? Od tego jest komenda record w konsoli i ten dział na b.cs.pl. Takie trudne?

Za to ze masz "kicked" za zabicie admina, to zapraszam tutaj www.cs.telsten.com/strefy

Admina oczywiscie ze BABCI nie zabiore. Ba! Nie dam mu nawet kary, bo kicka dostaleś w pełni zasłużonego za wyzywanie i nie przestrzeganie kultury.