majac nick pG's^^ <3 skrzydelka = wszystko ok zadnego sapania o zmiane nicka
moge wiedziec od kiedy on ustala regulamin na serwie?
przed chwilą razem z adamosem dostałem sleja za HAHAHA bo smialismy sie z chomika na cs_office : ( a gdy BuBeL^^ napisal powrot elo elo gangu czyli poprostu prowokacyjny tekst do nas vortex nawet nie zareagowal @_@ koledzy z internetu trzymaja sie razem,wiem...ale troche powagi @_@ritarded l. - Śro 04 Sty, 2006 19:15 proponuje wyciagnac logi i wszystko bedzie jasne..:Solid_Snake:. - Śro 04 Sty, 2006 19:42 godzina? bez tego nie bede szukal niczego.ritarded l. - Śro 04 Sty, 2006 19:51 nie ja pisalem skarge .:Solid_Snake:. - Śro 04 Sty, 2006 20:07 skl, godzina?sokół - Śro 04 Sty, 2006 20:20 ok 18.40 kiedy byl srodek train dostalem kicka za 'daszki' o_O a na officie czyli po trainie gdy bubel napisal elo elo gang powraca napisalem z adamosem HAHAHa po czym byly 2xslejekill - Śro 04 Sty, 2006 20:56 skl proponowalbym spojrzec najpierw na wlasne zachowanie bo tez nie raz walisz w ch...
pamietasz jak ladnie pozegnales dzis na nuku mnie i Rosomaka??
ale nikt nie przybiegl odrazu ze skarga na Ciebie, a szkoda bo tak patrze ostatnio sie niezlym konfidentem zrobiles...
najpierw badz sam w pozadku a pozniej wymagaj czegos od innychbbl` - Śro 04 Sty, 2006 21:03 Zal skl ... pfff czekam na logisokół - Śro 04 Sty, 2006 21:21
kill napisał/a:
skl proponowalbym spojrzec najpierw na wlasne zachowanie bo tez nie raz walisz w ch...
pamietasz jak ladnie pozegnales dzis na nuku mnie i Rosomaka??
ale nikt nie przybiegl odrazu ze skarga na Ciebie, a szkoda bo tak patrze ostatnio sie niezlym konfidentem zrobiles...
najpierw badz sam w pozadku a pozniej wymagaj czegos od innych
zwisa mi twoja i innych opinia...bede pisac dotad skargi jak nie bede mogl tutaj wejsc