To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - zmiana stref

ritarded l. - Czw 05 Sty, 2006 12:31
Temat postu: zmiana stref
oto moja propozycja zmian.

d2 - mozna wbigac na gale ze srodka i z trupa, do zielonej skrzyni
nuke - mozna wlazic przed domek z drzwi, domku i pochylni, nie mozna wylazic z budynku w strone respa ani na dach
inferno - mozna lazic kolo drabinki i pod balkonem
cpl_mill - wywalic stefy, CT obrywa na tej mapie ostro po pupie
dust2002 - pozwolic ct biegac po mostku kolo respa terro, miedzy "wieza" a schodkami w dol
train - odnoga > az do skrzyni za zakretem
cbble - od strony duzego BSa (b) w pomieszczeniach do pierwszej sciany z krata
sunny - od respa ct w gore, na platforme kolo BSu gdzie jest zejscie do korytarzyka proadzacego na srodek - do skrzynek brazowych jak bylo wczesniej

jesli kos nie wie o ktore miejsa mi chodzi moge zrobic screeny

oLKa - Czw 05 Sty, 2006 15:17

jak zrobisz screeny bedzie o wiele, wiele latwiej... :D za duzo zastanawiania :P
Vegeta - Czw 05 Sty, 2006 15:38

bez sensu strefy sa dobre ze na reszcie serverow tak jest to nie musi byc tutaj.. bo jak sie zmienia strefy to wtedy najlepiej zainstalowac anty rasha.. i nie bedzie potrzeba adminow
i.S.b - Czw 05 Sty, 2006 15:43

WIELKIE NIE, gralem jush nie raz na takich strefach, i uwierz mi VorteX ze zostawaly one zmieniane, bo są bez sensu, na kazdej z tych map, jest zbyt duza przewaga Ct, chyba ze d2, to spoko, ale nuke?? gdzie ktos idzie na pochylnie a tu wypada ct z domku i zmiata wszystkich w plecy ? to samo inferno, koles stoi z awp i celuje na srodek, a tu zonk, bo mu ct wybiega ... zobaczysz jaka bedzie zadyma na servie ... Powinny te strefy pozostac, bo są przemyslane ... powoli to sie z TP zrobi ffa, gdzie kazdy bedzie latal gdzie bedzie chcial ... pomysl nad tym ...
homis - Czw 05 Sty, 2006 15:57

IrYs napisał/a:
WIELKIE NIE, gralem jush nie raz na takich strefach, i uwierz mi VorteX ze zostawaly one zmieniane, bo są bez sensu, na kazdej z tych map, jest zbyt duza przewaga Ct, chyba ze d2, to spoko, ale nuke?? gdzie ktos idzie na pochylnie a tu wypada ct z domku i zmiata wszystkich w plecy ? to samo inferno, koles stoi z awp i celuje na srodek, a tu zonk, bo mu ct wybiega ... zobaczysz jaka bedzie zadyma na servie ... Powinny te strefy pozostac, bo są przemyslane ... powoli to sie z TP zrobi ffa, gdzie kazdy bedzie latal gdzie bedzie chcial ... pomysl nad tym ...

zgadzam sie w 100 %.

siatkarz - Czw 05 Sty, 2006 16:58

irys racja... jestem na nie :P
P-C P-K - Czw 05 Sty, 2006 17:23

Niee. Skrócić strefy to tak. Przedłużyć nie...
Dzejms - Czw 05 Sty, 2006 17:44

Vortex zapraszam na http://cs.bydgoszcz.pl/strefy/dust2002.htm . :x Coś chyba nie bardzo poznałeś tam strefy. :P

Co do tematu to rok czasu gram na takich strefach. Jest takie przysłowie, że "starych drzew się nie przesadza". :hahaha:
Więc jestem na NIE.

nowik - Czw 05 Sty, 2006 17:56

Również na nie bo właśnie takie strefy a nie inne powoduja ze bydzia rozni sie od standardowego serwera ze strefami. ;]
ritarded l. - Czw 05 Sty, 2006 19:10

DzejmsBlond napisał/a:
Vortex zapraszam na http://cs.bydgoszcz.pl/strefy/dust2002.htm . :x Coś chyba nie bardzo poznałeś tam strefy. :P

Co do tematu to rok czasu gram na takich strefach. Jest takie przysłowie, że "starych drzew się nie przesadza". :hahaha:
Więc jestem na NIE.

wlasnie na tym 3 screenie masz "wieze" i tam mozesz pojsc po schodach dalej ;]