To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - WSZYSCY JESTESCIE CHORZY !!

Melepeta - Sob 07 Sty, 2006 23:48
Temat postu: WSZYSCY JESTESCIE CHORZY !!
TO co się działo na servie i to co się dzieje na forum to jest coś nie samowitego jak ludzie którzy są na tyle inteligętni tak robia CZY WAS JUŻ WSZYSTKICH ***cenzura*** !! CZY WY POTRAFICIE SIĘ POGODZIĆ DAJCIE SOBIE NA LUZ bo to już jest poronione !! wy macie móżgi !! jeden nadaje na drugiego !! ja się w to nie mieszam !! NIEPOTRAFICIE DOJŚC DO porozumienia !! czy to takie trudne pogodzić się !! kłótinia jedna za druggą !! tu skl jest taki sraki owaki tu SiD jest taki sraki owaki tu VorteX^^ ma za małe ptaszki tam Melepeta kickuje TU admin kickuje admina tam skarga za to że tam potem za tym !! ŚMIESZNI JESTESCIE WSZYSCY !! TO Jest RZAŁOSNE !! WOGÓLE to po co ja to pisze ?? po to rzeby w waszych MÓZGACH !! ukazało się ze to jest PO RO NIOO NE !! gorzej jak dzieci !! którym wzięli zabawki z paskownicy !! to nie jest już nawet rzałosne to nawet nie jest śmieszne to jest ....................... dzieci jescze raz dzieci bosze ile wy macie lat nawet jak macie 15 !! to już wiecie że to co robicie jest złe !! DAJCIE NA LUZ jeszcze raz mówie !! pogódzcie się !! ale nie po co się godzić tak jest śmiesnziej przeeciez tak jest fajniej !! jescze raz ***cenzura*** ja już niewypowiadam się na rzadne z tych tematów !! JUŻ NIECH NIKT DOMNIE NA GG NIE PISZE O NIKIM !! KONIEC !! JESTESCIE PAJACYKI !! WSZYSCY !! TAK !!
gratulacje za atmosfere zamiast byc razem i dziaąłc razem żeby server był HIGH !!
NAJWYRZSZYM POZIOMIE TO WY jedzieice " o jakie 0 " " o wez idz na boty pograj " " o bot bot bot " w każdym poscie ostatnio widze tylko KŁÓTNIE !! !!!!!! mnie to w sumie powinno wszystko WALIĆ NA RYJ !! ale było by nudno jak by ktoś coś czegoś nie napsiał !!

A tak wogóle to KŁOĆICIE SIĘ BO WAM SIE NUDZI !! może macie jakieś propozycje na rozwiązanie sytuacji !! jak tak to prosze jak już zacznicecie się kłocić w tym temacie to znaczy ZE JESTESCIE NIEDOROZWINIEci !! !!!!!! osoba która zaczyna kłotnie powinna dostac odrazu WARNINGA !! chyba że się nieznam bo jestem botem to przepraszma nie jestem psychologiem czytałem tylko psychologie dla psów ..... ale może na jedno by wyszło .........

ritarded l. - Sob 07 Sty, 2006 23:56

masz rację. wrzucam juz na luz.

PS ankieta jakas dziwna.

nappy - Sob 07 Sty, 2006 23:56

IMHO to, co się wyprawia na serwerach to porażka ~~. Jeszcze pare miesięcy temu można było spokojnie pograć, nacieszyć się atmosferą... a teraz co kick to skarga, po prostu n/c panowie.

gg ;f

i.S.b - Sob 07 Sty, 2006 23:57

popieram w 100% ....
WEGier - Nie 08 Sty, 2006 00:07

Zgadzam się w zupełności, porypało się nam wszystkim. Zrobiła się taka brazylijska opera mydlana (ten tego, tamten tamtego). Mela powiedział w paru zdaniach to co każdemu leży na sercu od paru tygodni. Ogólnie rzecz biorąc - JEST LIPA !! . Ludzie! zróbmy coś z tym bo bedzie jeszcze większa lipa.

PS w imieniu własnym, proszę o nie dawanie warna za przekleństwa dla Meli. Chłopak jest uczuciowy i go "poniesło"

SiD - Nie 08 Sty, 2006 00:23

HAHAHAHAHA Mela HAHAHAHA dobrze gada kurczaka mu dać !! :D
patterson - Nie 08 Sty, 2006 00:23

jak zawsze wszyscy za , tylko winnych brak :hahaha: :x Ogólnie popieram.
siatkarz - Nie 08 Sty, 2006 00:25

w kocnu ktos powiedzial prawde... moze niektorych zakole w oczy ale tak jest... jestem za! czy czlowiek na bani musial nam uswiadomic gdzie zyjemy?

ja przepraszam za wszystko co zrobilem zle, kazdego kogo obrazilem i wogole....

ja sie przyznaje do bledow, nie kazdy jest idealny

_rOsO_ - Nie 08 Sty, 2006 00:35

Nie wiem co powiedzieć. Ja z obrażaniem i innymi takimi bede walczył dalej w takim samym stopniu. Co do ankiety to sie nie wypowiadam bo jest źle zbudowana :) pewnie przez pośpiech :)

Pozdrawiam

patterson - Nie 08 Sty, 2006 00:37

siatkarz napisał/a:
czy czlowiek na bani musial nam uswiadomic gdzie zyjemy?

jest takie Polskie powiedzenie: "Bez wódki nie ogarniesz" to apropo sytuacji w Polsce. Sprawdzi się i tu :P