CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Melowaty bełkot po pijaku xD
.:Solid_Snake:. - Nie 08 Sty, 2006 00:08 Temat postu: Melowaty bełkot po pijaku xDMela tak nabełkotał na shoutboxie, tak pokrecił litery (np chce zamienil na iehc ) ze postanowiłem to uwiecznić dla potomnych
A tekst "rzuuzwycajcie sie" przejdzie do historii
siatkarz - Nie 08 Sty, 2006 00:21 wieczor zwierzen... ale takie rzeczy najlatwiej mowic po %%... moze i dobrze ze to z siebie wyrzucil?? :> niech chlopak sobie ulzy... nowik - Nie 08 Sty, 2006 00:23 tam chyba mialo byc nie chce :D ale i tak dobre to jest a jutro on zobaczy na forum to i bedzie sie dziwil skad to sie wzielo ? _rOsO_ - Nie 08 Sty, 2006 00:44 Melepeta Ty mu to powiedz, jak bedziesz na bani kilka tygodni to jeszcze będzie sie Bydzia na wszywke składać
A tak idziesz mówisz i już i tak masz w "pióropuszu" to będzie łatwiej. Jak daleko mieszka to wyślij dzwonka, niech oddzwoni do ciebie, bo to w jego interesie żeby sie dowiedział
P.S Kobieta którą kochasz za jakis czas zrozumie twój dobry uczynek
Haipsychic - Nie 08 Sty, 2006 01:17 ahaha bywa po pijaku trzeba sobie czasem ulzyc .:Solid_Snake:. - Nie 08 Sty, 2006 01:55 Ej no... meli nie macie co współczuć. Wyraźnie (BUAHAHAHA ) napisał, ze ona z nim chce być, czyli wszystko Tutaj beka jest z tego JAK to napisał ritarded l. - Nie 08 Sty, 2006 06:54 mnie komentarz siatkarza rozwalil bbl` - Nie 08 Sty, 2006 09:41 Ahahahaha Wyznania ciasteczkowy - Nie 08 Sty, 2006 10:41 Mell weź się w takim razie za chłopaka , a dziewczyne olej Melepeta - Nie 08 Sty, 2006 14:35 nie no co wy ona znim jest bo jest jej mu szkoda ja z nim gadałem ale tez tego niemoge mu powiedizeć bo wiesz to jest tak ze ja ona i on chodzimy razme do klasy a tak wogóle on teraz ma trudną sytuacje to jest dłuuuuuuuuuuuuga historia, ale jak jak widze ze ona jedzie do niego to mam ochote MU sobie coś zrobić ...