CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Warto to posłuchać...
SiD - Wto 10 Sty, 2006 17:19 Temat postu: Warto to posłuchać...Daje link do wypowiedzi kolesa który opowiada o losach ludzi którzy uwazali ze mozna bawic sie dragami i którzy popłynęli z tematem....
czysta prawda i samo życie.sidney - Wto 10 Sty, 2006 17:42 ja powiem tyle...nigdy narkotykow nie wezme nigdy! nieznam wieszkego syfu od narkotykowpsychic - Wto 10 Sty, 2006 17:51 browar ROX
dragi fee _rOsO_ - Wto 10 Sty, 2006 18:05 Warto posłuchać . . .SiD - Wto 10 Sty, 2006 18:13 znam osobiście ludzi którzy teraz siedza w monarze a w 1 klasie tech to sobie ziółko przyjarali a potem juz amfa no i poźniej stwierdzał typ że juz nie daje rady ze soba i odjazd, 2 model ode mnie z klasy dostał papier od matki z eksmisja i powiedziała mu ze jak nie przestanie ćpać i odwalać to nara założyła mu sprawe o znecanie sie nad rodzicami... widziałem jak model prze 1,5 miecha nie mógł dojść do siebie co dzień poryty coraz bardziej, kolo teraz juz mało wiele czai ocb. alew tedy co trzaski maiał po 2-3 minutypsychic - Wto 10 Sty, 2006 18:41 warto warto
Ale nie wiem jak mozna zjesc wlasne dziecko
Nikt z was nie jadl kupy? Ninja - Wto 10 Sty, 2006 19:37 powiem szczerze, że ciężko wystawić jedną opinię
koleś może i ma doświadczenie w dragach ale prawdy do końca nie mówi...
momentami OSTRO przesadza...
"po jednej kresce - dostała defektu mógzu"
"nie wpadł w nałóg i kompletnie przepadł"
też mam obraz takich ludzi... i tyle co on nie moge powiedziec
dla mnie:
50% na 50% prawdy mówi ... Ten koleś powinien być lekarzem...
acha jeszcze wspominał o tym, że ludzie pakują w siebie chemie niech sie zastanowi czy dzisiejsze lekarstwa, jedzenie, powietrze to nie chemia
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
pozdro for 4LLbukers - Wto 10 Sty, 2006 19:40 ehh sterydy to zlo ale narkotyki to jeszcze wieksze zło
[ Dodano: Wto 10 Sty, 2006 19:41 ]
ale czasem jak gram z niektorymi to mam watpliwosci iRu - Wto 10 Sty, 2006 21:55 To jest tzw. totolotek koledzy, każdy ma granice przez którą nie może przejść bo jak zajdzie za daleko ciężko jest wrocić... Jeden ćpa 6 lat i nic mu nie jest, drugi ćpa 4 i mu akurat nie poszło, trzeci ćpa 3 dni dragi które na jago orgazim działają krytycznie i dochodzi do siebie miesiąc tak jak mówiłem"totolotek" .Koleś ubarwia bo słucha go wielu ludzi którzy zapewne z dragami nie mieli do czynieni i to na nich bardziej oddziaływuje... a spekulacje na temat % są bezsensowne tak jak mówiłem każdy ma swoją granice bywały przypadki że ktoś miał krzywe jazdy za pierwszym razem i to nie mało... Rozpisałem się ale wiem, że i tak ten kto w tym momencie coś tam ćpa i jest fajnie powie co ja tu piszę itd. ale jak przyjdzie na niego pora i przekroczy nieznacznie swoja granice obudzi się rano i powie kurcze to jest tak jak ten koleś na mp3 nawijał i jak chłopaki na forum pisali, w tym momencie powie sobie trzeba zawrócić to da sobie radę, ale jeżeli wstanie rano, zapomni o tym i bedzie robił to samo to wkońcu zegnie go całkiem poważnie, a wtedy jest dużo trudniej.
Ogólnie temat jest cieżki ale zdecydowałem się coś tam skrobnąć żeby zaraz z poważnego tematu nie zrobić kolejnej czaterii...
Myślę że _rOsO_ ujął to najlepiej jak można "Warto posłuchać . . ."
A ja dodam Warto posłuchać . . . i czuć respekt przed tą wypowiedzią.
Ja czuje bardzo duży respekt do kolesia, był na tyle silny że wszyscy rówieśnicy wymiękli a on dał rade bo jeżeli dał to znaczy że głupot nie opowiada.
A więc lepiej się na dupy no przepraszam dziewczyny wybierzcie