CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Forum i Strona - Informacje, prośby, skargi - Martwe marchewki.
.:Solid_Snake:. - Wto 24 Sty, 2006 13:40 Temat postu: Martwe marchewki.Dlaczego marchewka z emotek zamula czasem. Wyglada jakby coś zobaczyła i sie przestraszyła 0_o...
dziwne, bo raz działa, a raz nie. Potrafi ktoś zrobic tego gif'a od nowa, tak, ze po podmianie na forum marchewka nie bedzie zamulać?
Papryka i banan tańczą, a marchew ma zwis :Fnappy - Wto 24 Sty, 2006 13:41 Solid znowu ci sie coś śniło ?
A marchewka ma 'zwisa' (:x) ponieważ nie doładowała się do końca...
.:Solid_Snake:. - Wto 24 Sty, 2006 13:43
nappy napisał/a:
:hahaha: Solid znowu ci sie coś śniło ?
No wiec niech ktoś zrobi marchewkę, która problemów z doładowaniem mieć nie bedzie. Nie wiem, jakaś marchewka na powerade'zie, czy cuś.
Bo jak ta marchewka zwiśnie to wyglada, albo jak
-upsss... popuściłam szyszke
-o kurde, zostawiłam, zupe na gazie
-o kufa! NÓŻ!
-stój! NIE STRZELAJ!Dzejms - Wto 24 Sty, 2006 13:44
nappy napisał/a:
:hahaha: Solid znowu ci sie coś śniło ?
A ona jest na baterię? .:Solid_Snake:. - Wto 24 Sty, 2006 13:46 Aha! Jeszcze jak ktoś umie, to niech albo znajdzie, albo zrobi np ogórka nappy - Wto 24 Sty, 2006 13:52 Ziom! To jest forum serwera counter-strike a nie warzywniak .:Solid_Snake:. - Wto 24 Sty, 2006 13:54 Nie spamuj nappy. Jak potrafisz mi pomóc to pomoż. Jak nie to nie komentuj Bedą ważywa, to bedzie kolorowo, bo wazywa i owoce, to witaminy, a witaminy kojarzą sie ze zdrowiem, zdrowie z dobrym samopoczuciem. Bedzie wazywniak - bedzie dobre samopoczucie. Kapish?nappy - Wto 24 Sty, 2006 14:12
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Nie spamuj nappy. Jak potrafisz mi pomóc to pomoż. Jak nie to nie komentuj Bedą ważywa, to bedzie kolorowo, bo wazywa i owoce, to witaminy, a witaminy kojarzą sie ze zdrowiem, zdrowie z dobrym samopoczuciem. Bedzie wazywniak - bedzie dobre samopoczucie. Kapish?
OWN3D
A odpowiedź już napisałem :
nappy napisał/a:
Solid znowu ci sie coś śniło ?
To nie jest wina gifa..:Solid_Snake:. - Wto 24 Sty, 2006 14:27 A czego? Tylko ta emota ma problemy z zamulaniem. Wiec jak?psychic - Wto 24 Sty, 2006 14:40 a mi marchewki jakos dobrze dzialaja