CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Którą mapę wyrzucić z ML?
.:Solid_Snake:. - Czw 26 Sty, 2006 12:11 Temat postu: Którą mapę wyrzucić z ML?Odrazu mówie - nie pisać "wywal wszystkie" itp itd. Jedna wypada i tylko jedna. Musi tak byc, żeby zmiana dobrze działała (zeby nie było sytuacji, że do wyboru na nextmap bedą tylko te 5 map)
Ja wybieram vertigo.psychic - Czw 26 Sty, 2006 12:15 de_chateau sidney - Czw 26 Sty, 2006 12:21 militiabbl` - Czw 26 Sty, 2006 14:29 millitiaYelonek - Czw 26 Sty, 2006 14:48 militiacrz^^ - Czw 26 Sty, 2006 15:09 ITALYDzejms - Czw 26 Sty, 2006 15:17 Będę strzelał: - Milita - nowik - Czw 26 Sty, 2006 15:25 hahaha 4 osoby mowia ze militia a w ankiecie tylko 2 wypadly a ja jestem za tym zeby poleciala piranesi bo tej mapy nigdy nie zrozumiem :XROSOMAK - Czw 26 Sty, 2006 15:47 de_chateau ta mapa jakos mi nie lezyakira - Czw 26 Sty, 2006 15:48 z tych 5 map tylko chateau sie nadaje do grania... nie rozumiem dlaczego ma najwiecej glosow ciekaw jestem ile z tych osob co na nia glosowaly graly na niej wiecej niz raz... pewnie nikt
italy... chyba kazdy wie jak na tej mapie gra wyglada :S terro zlapie awpy i koniec gry ^_^
militia - rownie "fajna" mapa co italy i na tej samej zasadzie tylko ze tu jak w ct znajdzie sie z 2-3 ludzikow ktorzy umieja grac awpa to da sie jakos wejsc do domku... ale tam juz na nas czeka stado statsow siedzacych przy zakladnikach
chateau - fajna mapa no moze nie jest jakas super wypas ale nie jest zla
piranesi... ta mapa ma w sobie cos takiego ze nikt nie chce na niej grac niby nie jest stronnicza ale ma w sobie cos co odrzuca
vertigo - nie rozumiem tej mapy kto ja w ogole wymyslil^^ przeciez terro to tutaj sobie nie pogra
trudny wybor bo o ile piranesi mogloby zostac to italy, militia i vertigo sa tak nierowne ze ciezko grac :\ ale zeby nie wypadl chateau glosuje na vertigo bo ta jest chyba najbardziej nierowna i bezsensowna mapa