Skargi i zażalenia - ja w sprawie skargi na mnie /BABCIA
BABCIA - Pią 27 Sty, 2006 15:26 Temat postu: ja w sprawie skargi na mnie /BABCIA dostałeś kika za przeklinanie i ogólne robienie trzody. napisałeś że " do reszty to dlaczego wiecznie sa przypadki zabije admina i dostaje kicka"
, nie jestem na tyle dobry że nie dałbym się zabić co wiedzą inni gracze gdyż nie jestem pro graczem zresztą nigdy się za takiego nie uważalem więc sobie daruj.
"BRAVO ZA sUPA admina:-) wiecej takich ludzi (dzieci) nie majacych pojecia o grze" haha dziecko ze 32-letnie znalazł
a oskarżanie kogoś o czitowanie jest wręcz żałosne, nie widziałem nic u gościa (choć mogę się mylić) trzeba było nagrać demo i byłoby po krzyku, winę trzeba udowodnić a nie oskarżać dostałeś kika za cołokształt choć jeżeli posiadałbym flagę bana osobiście bym ci go przydzielił. nigdy nie karam graczy za darmo zawsze jest jakaś wina choć staram się najpierw upomnieć jeżeli to nie, to wtedy zmieniam metody. dlatego daruj se chłopcze.
pozdrawiam wszystkich grających zawsze litościowa BABCIA
nowik - Pią 27 Sty, 2006 15:43
sorry ze sie wtracam ale o co chodzi ?
bbl` - Pią 27 Sty, 2006 15:49
Ekhm ?
BABCIA - Pią 27 Sty, 2006 16:05
ja wiem że trochę późno na wyjeśnienia ale jak dziś przeglądałem temety znalałem to i aż mnie zagotowało a nie wyjaśniłem o co chodzi, więc postanowiłem się wypowiedzieć na ten temat
http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=4909 troch
|
|
|