Hyde Park - Miło¶nicy dwóch kólek
Ronin - Sob 28 Sty, 2006 15:29 Temat postu: Miło¶nicy dwóch kólek Solid z tego co czaję to ty też czasem na mase przyjezdzasz?? Pozwole sobie umie¶cić tutaj linki do bydgoskiego forum masowego które niestety straciło baze danych i od nowa chyba powstanie a jak mi sie uda baze wgrać to bedzie fajnie.
Dodam rónież link do ogólnopolskiego forum masy krytycznej
Mam nadzieję Solid ze nie masz nic przeciwko tym linkom
.:Solid_Snake:. - Sob 28 Sty, 2006 16:36
Nie, ale ostrzegam Cie, zeby to było ostatni raz, ze umieszczasz jaki¶ link bez konsultacji ze mna.
DUCH - Sob 28 Sty, 2006 17:33
A ze sie tak spytam to co sie stalo z baza ? Bo napewn jej nie wcielo, mialem tam nawet konto i dostalem mejla z info wiec tak kompletnie tej bazy nie wcielo .
Ronin - Nie 29 Sty, 2006 00:43
.:Solid_Snake:. napisał/a: | Nie, ale ostrzegam Cie, zeby to było ostatni raz, ze umieszczasz jaki¶ link bez konsultacji ze mna. |
Solid nie przesadzaj, nie sa to komercyjne strony.
SiD - Nie 29 Sty, 2006 00:53
sorka za OT i za to ze sie czepiam ale duch nie za duż± masz sygnaturke
.:Solid_Snake:. - Nie 29 Sty, 2006 02:21
Ronin napisał/a: | .:Solid_Snake:. napisał/a: | Nie, ale ostrzegam Cie, zeby to było ostatni raz, ze umieszczasz jaki¶ link bez konsultacji ze mna. |
Solid nie przesadzaj, nie sa to komercyjne strony. |
Komercyjna, nie komerycjna... regulamin jest i tyle, a topic jest reklam±.
bbl` - Nie 29 Sty, 2006 08:15
SiD napisał/a: | sorka za OT i za to ze sie czepiam ale duch nie za duż± masz sygnaturke |
Ta elo
DUCH - Nie 29 Sty, 2006 08:54
SiD napisał/a: | sorka za OT i za to ze sie czepiam ale duch nie za duż± masz sygnaturke |
No to juz nie mam, ale tak szczerze mowiac to te wasze sie dluzesz otwieraja jak ta moja .
|
|
|