To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - [skarga]

sokół - Pią 03 Lut, 2006 00:42
Temat postu: [skarga]
ok godziny 24:35 mapa de_dust dostaje kicka za UWAGA UWAGA

ZABAWA BRONIĄ HAHAHAHA

mianowicie wyrzucalem m4a1 i podnosilem m4a1,mialem malo hp i nie chcialem kupowac od nowa broni chodz bylo 6 ct vs 1 terro (ja ct) to jakis elo admin dal mi kicka :( juz nie bede wspominac o tym ze bylem afk az jedną runde = P i tez dostalem kicka gratulacje adminowi ktory dyryguje wlasny styl gry na graczach tego serwa!

siatkarz - Pią 03 Lut, 2006 00:47

o i jak sie zlozylo fajnie :D 03 rundy zabawy z bronia to troszke duzo prawda? :> :D pomipo ostrzezen :P raz awet cala runde sie rpzebawiles :P to gra tp a nie fun zabawy z bronia...

pozdrawiam cie sokole ;)

aha... bardziej juz nie mogles przekrecic nie? :>

PS pierwsza skarga na mnie :D

sokół - Pią 03 Lut, 2006 00:54

siatkarz napisał/a:
o i jak sie zlozylo fajnie :D 03 rundy zabawy z bronia to troszke duzo prawda? :> :D pomipo ostrzezen :P raz awet cala runde sie rpzebawiles :P to gra tp a nie fun zabawy z bronia...

pozdrawiam cie sokole ;)

PS pierwsza skarga na mnie :D

jestes zalosny albo robisz ze mnie idote.Ty wiesz co to jest zabawa bronią,ty wiesz co to jest team play i team work,myslisz ze jak masz tu adma to ci wszystko wolno?BAWILEM SIE BRONIĄ jak to ująłes przez ok 90 sekund gdy po wyjsciu z trupa mialem 6 hp i nie chcialem zginac bo mialem 400$ ajt?rozumiesz co to jest zachowanie broni na nastepną runde?Bawilem sie tylko 1 ( słownie jedną ) runde swoją bronią wyrzucając ją i podnoszac to cie tak irytowalo?trzeba bylo zmienic osobe bo bylo jeszcze z 6 ct'kow.Ale oczywiscie ty musisz pokacac jaki ty pan tu jestes,pochawlic sie wladza przed kolegami i wogole Hej :P
Jezeli dla ciebie ffa to TP a rzucanie bronią to zbrodnia to zycze ci udanych wakacji przed komputerem w wychwytywaniu kryminalistow na serwie ktorzy sie BAWIĄ a nie GRAJĄ TP.
btw
Jak moge sie bawic bronią od 3 rund jezeli kupilem ją w 2? O_o hAHA owned ~
Pozdrowienia zachowaj dla kolegow z podwroka.CZE
Mam nadzieje ze solid zobaczy na co stac admina jezeli za dlugo jest spokoj,o takie gluposto sie przyczepic...ehhh
ps
i zapewnie nie ostatnia,siatkarz.

siatkarz - Pią 03 Lut, 2006 00:58

a umiesz jeszcze bardziej zmyslac? :> lol

od kolegow moich mozesz sie odczepic... bo zaden nie gra na bydzi oprocz psc, czyli argumenty masz zalosne?

sokół - Pią 03 Lut, 2006 01:01

siatkarz napisał/a:
a umiesz jeszcze bardziej zmyslac? :> lol

od kolegow moich mozesz sie odczepic... bo zaden nie gra na bydzi oprocz psc, czyli argumenty masz zalosne?

Bezszczelny jestes : O jak smiesz pisac ze zmyslam skoro wszystko co napisalem to 100% prawda,gdy nie miales admina byles potulny jak owieczka z kazdym czesc,czesc zero kozaczenia teraz masz adma tak sie wozisz a do tego kłamiesz.No ladnie,ktos cie na polityka wychowuje zeby klamac tylko poto zeby miec lepiej dla siebie? ;)

Melepeta - Pią 03 Lut, 2006 01:02

Siatkarz twoja pierwsza skarga :* gratulacje ... :crazy:
ritarded l. - Pią 03 Lut, 2006 01:03

kolejna skarga typu "mialem m4 i dostalem kicka" :(
siatkarz - Pią 03 Lut, 2006 01:05

sokół napisał/a:
Bezszczelny jestes : O jak smiesz pisac ze zmyslam skoro wszystko co napisalem to 100% prawda,gdy nie miales admina byles potulny jak owieczka z kazdym czesc,czesc zero kozaczenia teraz masz adma tak sie wozisz a do tego kłamiesz.No ladnie,ktos cie na polityka wychowuje zeby klamac tylko poto zeby miec lepiej dla siebie? ;)

hahahaa... ty naprawde nie masz juz argumentow i nie jestes nic w stanie zmyslic?? :> nosz rotfl.... czesc nie mowie wszystkim (patrz: ty) a ze jak sie wchodzi na serva to raczej wyapda sie przywidac...

a co do klamstwa: patrz na sibie

a co do wozenia to zebys sie na czyms nie przejechal (ogolna rada)

sokół - Pią 03 Lut, 2006 01:08

VorteX^^ napisał/a:
kolejna skarga typu "mialem m4 i dostalem kicka" :(

A ten swoje zawsze musi dodac bo nie wytrzyma,jak juz jestes taki a nie inny to ci uswiadomie ze nie chodzi o m4 tylko o to w jaki sposob nowy admin pokazuje wladze na serwie,kumasz czy obrazek z pejnta potrzebny?

[ Dodano: Pią 03 Lut, 2006 01:10 ]
siatkarz napisał/a:
sokół napisał/a:

hahahaa... ty naprawde nie masz juz argumentow i nie jestes nic w stanie zmyslic?? :> nosz rotfl.... czesc nie mowie wszystkim (patrz: ty) a ze jak sie wchodzi na serva to raczej wyapda sie przywidac...

a co do klamstwa: patrz na sibie

a co do wozenia to zebys sie na czyms nie przejechal (ogolna rada)

caly czas czekam na twoje wytlumaczenie bo cos ci z tym nie wychodzi,zamiast skupic sie na skarge doprowadzasz do nastepnej klotki,wiec jak juz jestes taki Komisarz Zawada to napisz tutaj wszystkim jaki jest sens kickowania za rzucanie m4 po mapie,no jestem bardzo ciekaw czy inny admin wogole zwrocil by na to uwage jezeli w kolo bieglao jeszcze 6 innych ludzi...

siatkarz - Pią 03 Lut, 2006 01:12

jestem wszechwladca morz i ladow... oddajcie mi poklon... ;) :D :hahaha: :hahaha: :hahaha:

ps. ide spac... zostawie porcje smiechu na rano :) :mrgreen:

a jak nie zauwazyles wytlumaczenia to sie naucz czytac ze zrozumieniem :)