CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Homis - rezygnacja
.:Solid_Snake:. - Pią 03 Lut, 2006 01:53 Temat postu: Homis - rezygnacjaDziekujemy adminowi o nicku homis za wielomiesięczne pilnowanie serwera oraz grę na nim.
Homis rezygnuje z funkcji administratora. Powody podał na forum adminowskim wiec ich nie bede tu podawał. Jak homis bedzie chciał, to sam je tu napisze. Osobiście i tak uważam, ze decyzja podjęta zbyt pochopnie i pewnie pod wpływem impulsu. Mówi się trudno, a ja decyzji homisa nie zmienie. Szkoda, gdyz jako jeden z nielicznych wykazał się brakiem zatargów, skarg, a przez cały okres adminowania wystarczył mu zwykły zestaw flag (kick, slap), co się chawli.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za wszystko.
Mam nadzieje, ze serwer bydzia odwiedzać będziesz.BABCIA - Pią 03 Lut, 2006 02:19 i tu padaczka kogo jak kogo ale homcia nie będzie ritarded l. - Pią 03 Lut, 2006 10:49 ale ta flaszeke to mi nadal wisisz Dzejms - Pią 03 Lut, 2006 10:53 Bez sensu. Wiesz dlaczego. PW. adminowi.sidney - Pią 03 Lut, 2006 11:26 kolejni odchodza...czesc homikWEGier - Pią 03 Lut, 2006 12:49 ehhh.....szkoda
CU
PS ale grać dalej będziesz na Bydzi homis - Pią 03 Lut, 2006 13:22 tak, grac bede._rOsO_ - Pią 03 Lut, 2006 13:29
Spoko, jak zobaczysz że ktoś raszuje pisz: rOsO KAziu raszuje, a ja od razu BAN perm.
Albo jak bys nie miał slota to od razu wywale całą drużyne przeciwną i pół mojej, zebys sobie Team wybrał
Aha i jak byś nie miał kasy na broń to pisz, slay-nie sie kogos kto bedzie miał tylko nick kolesia, którego broń ci sie podoba podaj.
Aha jako, że już adminem nie jesteś, za każde kolejne zabicie mnie granatem masz bana NA 2 godzinki, żebys sobie przemyślał Strefy
Byłeś zajefanym adminem i gracze bedą tęsknić za tobą.psychic - Pią 03 Lut, 2006 15:02
homis napisał/a:
tak, grac bede.
no a juz myslalem
GJ homis bbl` - Pią 03 Lut, 2006 16:53 Cu, mam nadzieje ze bedziesz jeszcze gral na bydzi
@ solid: o mnie nie bylo ani slowa