To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - [skarga]KankerNooB + screen

sokół - Pią 03 Lut, 2006 18:44
Temat postu: [skarga]KankerNooB + screen
nie wiem o co poszlo,nie obchodzi mnie to,kankernoob obrazil mojego kolege wiec o to screen
hej to tak ładnie?

steamid

Melepeta - Pią 03 Lut, 2006 18:49

Ej mnie to rybka ja się tam nie meszam w wasze sprawy ale niebyło wczesniej rzadnej prowokacji bo wątpie w to żeby OD TAK SOBIE kanker napisał takie coś ... jezeli byla prowoakacja napewno mu nerwy pósciły ja to bym was olał odrazu .. :crazy:
w sumie to was lubie jestescie tacy śmieszni ... :wstydniś: ale dajcie już na luz z.....

bbl` - Pią 03 Lut, 2006 19:28

Ahahha smieszni jestescie, naprawde umiecie prowokowac :F, sam bylem swiadkiem :rotfl2: :hahaha: :x
KankerNooB - Pią 03 Lut, 2006 19:31

napisalem to
ale ty i twoj koles robicie trzode na servie
niiestety kazdy moze to powiedziec - DZIECI
TY HAX I TWOJ KOLES POWINNISCIE MIEC CALKOWITY ZAKAZ GRY NA BYDZI JAK NIE POTRAFICIE SIE ZACHOWAC !! !

mam dosyc czytanie "bota nie pociolem, zal, muahaha lez"
i niestrasz ESL bo nie jestes taki dobry

prosze o wypowiedz innych graczy

ritarded l. - Pią 03 Lut, 2006 19:36

szkoda skl ze nie wklejasz tego, co wczesniej pisales. ty albo i twoi koledzy z netu.
bbl` - Pią 03 Lut, 2006 19:43

VorteX^^ napisał/a:
szkoda skl ze nie wklejasz tego, co wczesniej pisales. ty albo i twoi koledzy z netu.

Logi logi ^^ :rotfl2: :D

Vegeta - Pią 03 Lut, 2006 19:43

ehh skl i reszta paczki cieszcie sie ze mnie nie bylo bo kanker by nie napisal tego co napisal bo zakonczylo by sie banem za prowokacjie i skonczcie z tymi beznadziejnymi skargami.. jak nie wiesz sokol o co chodzilo to sie nie wypowiadaj i nie nabijaj sobie postow bo tekst nie obchodzi mnie o co poszlo to chyba nie jest na miejscu o cos im poszlo to niech pisze ten co zostal urazony i wyjasni co zaszlo ....a nie wycinek ktory swiadczy tylko o jednostronnej winie co nie jest prawda...zalosne malotaty z was i tyle ... zajmijcie sie gra a nie wysmiewaniem sie z innych ... prowokujecie i uwazacie sie za bezkarnych .. raz dostalicie perma i przyszliscie prosic o odbanowanie ... i dalej nie umiecie sie zachowac moze teraz perma na pol roku jak nie okazecie poprawy to na rok ...
psychic - Pią 03 Lut, 2006 19:43

HAHAHA :hahaha: kolejna skarga...
Po co prowokujecie, a pozniej skargi piszecie? Widac ze wam sie nudzi HAHA

ps: jak checsz esl albo cb zagrac to sie zglos

sokół - Pią 03 Lut, 2006 19:46

VorteX^^ napisał/a:

hhyhyhyh wlasnie ze wiekszosc raczej jest z reala yhyhyh szkoda ze ty jestes inet@chlopak @_G takie male szczegoly z ts moge ci przyswoic jak bylo 6 osob i kazdy smial sie z twojej foty hAHAHAHAHA :D szkoda ze nie nagrane bylo :D . pozdro hahahah^^

btw
nie zajmujcie sie mną tylko screenem z reszta solid zobaczy.

bbl` - Pią 03 Lut, 2006 19:51

Boze skl jaki ty k0z4k jestes ;o