To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga

RaXoR - Pią 03 Lut, 2006 20:25
Temat postu: skarga
Godzina 20.17, mapa cs_office, jakiś pan @ który był właśnie o tej godzinie na serwerze dał mi kicka za przejście do przeciwnej drużyny, ale mogę się mylić. Może jakiś Pan @dmin z elOOO elOOO gangu @dminoOw znalazł w regulaminie coś za co mógł mnie kopnąć. Na serwerze był akurat Pan @dmin VorteX^^, Pan @dmin _rOsO_, Pan @dmin |Yelonek|, Pan @dmin nowik i jeszcze paru których nie pamiętam. Chciałbym uprzejmnie się zapytać kto mnie kopnoł z serwera przed banem na którego zasłużyłem.

P0ZdR4w!4m.

ritarded l. - Pią 03 Lut, 2006 20:52

kick za darcie japy do mikrofonu (inaczej tego nazwac nie mozna), ban na 5 za bluzgi, dziekuje za uwage
RaXoR - Pią 03 Lut, 2006 21:17

Nie "darłem japy" bo tylko wypowidziałem jedno słowo. Panie elOOO elOOO @dminie z gangu elOOO elOOO @dminów. Jeśli ty męczysz przez całą mapę do mica to nic nie można powiedzieć bo Pan @dmin z gangu elOOO elOOO @dminów cię kopnie, a ten drugi znowu napisze skargę na forum i będzie elOOO elOOO f@jni3.

P0zdr4w!4m.

ritarded l. - Pią 03 Lut, 2006 21:28

p0zdr@
saint - Pią 03 Lut, 2006 21:41

ja tez Pozdrawiam

rax, rax, prosze wiejcej nie krzyczec do mikrofonu bo panu VRX to nie pasuje ajt ? nie kazdy musi sluchac twoich krzykow. Mi jakbym byl na serwerze to tez by nie pasowalo. Zawiodles mnie na calej linni :(
JESTEM ZA CALA GRUPA 3l0 AdmiNoff !

RaXoR - Pią 03 Lut, 2006 21:42

Pozdrawiam cię ira | vtx^^
ritarded l. - Pią 03 Lut, 2006 21:47

ja ciebie rowniez :rotfl2:
nowik - Pią 03 Lut, 2006 21:48

a ja powiem tak, bylem przy tym i rax wszedl do ct no i fakt powiedzial cos do mica ale nie wydarl sie ale poprostu to bylo glosno slychac zatem pierwszy kick moim zdaniem byl neisluszny ;/ no a potem rax wszedl i przeklnal no i polecial za to ban... no moim zdaniem jednak fakt faktem kick byl nie fair bo rax powiedzial przez mica tylko nowik a to juz nie jego wina ze to bylo tak glosno slychac :/
ritarded l. - Pią 03 Lut, 2006 21:53

no fakt przeciez on wogole nie uzywa mikrofonu, skad mogl biedny wiedziec :(
RaXoR - Pią 03 Lut, 2006 22:05

No fakt przecierz ty używasz swojego w nadmiarze. :(
Prosze o zamknięcie już wiem to co chciałem się dowiedzieć.

cu@lan.