Hyde Park - [Film] Green Street Hooligans
nowik - Sob 04 Lut, 2006 21:23 Temat postu: [Film] Green Street Hooligans No to tak Co sadzicie o filmie ? podobal wam sie ? jezeli tak to dlaczego ?
A teraz ja odpowiem, otoz uwazam ze film jest poprotu swietny. Niedosc ze opowiada o czasach i rzeczach bliskich wielu osobom na swiecie to jeszcze niesie ze soba piekne przeslanie. Wszystko zrobione bardzo fajnie i wogole klasa Podziwiam autorow. Co jak co ale dawno zaden film mi sie tak nie spodobal jak ten a co Wy o nim sadzicie ? A wogole to byliscie w kinie na tym czy tak w domqu z plyty od wujka z zagranicy ?:> No i pamietacjie
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
nearly rich the sky
Then like my dreams
they fade and die
fortune's always hiding
I've looked everywhere
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
UNITED
.:Solid_Snake:. - Sob 04 Lut, 2006 23:03
Film jest poprostu ekstra. Dawno nie mialem takiej opcji, ze wychodzac z kina czułem, że dobrze zainwestowałem pieniadze. W Polsce film znany pod tytułem samo "Hooligans". Naprawde ekstra filmik, zrobiony z zachowaniem prawdziwych faktów (nazwy drużyn, firm itp) a do tego z naprawde dobra grą aktorów, świetnymi dialogami i przedstawioną historią. Końcówka trochę mi sie nie sposobała, ale niestety taka musiała być, aby film był bardziej wymowny.
POLECAM!
AdAMoS - Nie 05 Lut, 2006 01:39
Elo yo, dawno tu nie bylem. Najwyzszy czas cos napisac.
Film jest swietny. Co prawda nie bylem na nim w kinie, lecz siedzialem w chacie przed kompem, ale i tak odnioslem niesamowite wrazenie. Gra aktorow, przedstawienie niektorych walk, klimat...mmm.... to jest to. Ten kto tego filmu nie widzial to wiele stracil
_rOsO_ - Nie 05 Lut, 2006 01:44
A na koniec ..., film ... się kończy
Walki natomiast są pokazane świetnie, strzały z bani na najwyższym poziomie
.:Solid_Snake:. - Nie 05 Lut, 2006 02:10
Roso, ostrzegaj przed pisaniem spoilerów, tymbardziej takich ważnych. Nie kazdy ogladał dany tytuł, a tekstem bez ostrzeżenia robisz wcale wąską chamówę, bo psujesz cały film. Później ktoś ogląda i już wie jak sie skończy. Wyedytowałem odpowiednio Twój post. Tak mnie zdenerowało to, ze aż Ci warrninga wstawić chciałem. Powstrzymało mnie tylko to, że to nie forum, którego główną tematyką są filmy, co nie zmienia faktu, ze tak spoilerów pisać nie należy!
_rOsO_ - Nie 05 Lut, 2006 02:53
hehe w sumie racja wielkie sorry
Wyedytowałem juz sam tego posta
|
|
|