CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - A wiec co dalej ze zmianą mapy?
.:Solid_Snake:. - Pon 06 Lut, 2006 19:35 Temat postu: A wiec co dalej ze zmianą mapy?Minoł drugi tydzien testowania plugina wiec czas nadzszedl na decyzje i podsumowanie.
A wiec.
Dodaje 3 opcje do sondy.
1 opcja - Stary MC - czyli ta sama zasada, co na bydzi przed padem kompa. 15 map w MC, admin moze dać vote po 15 minutach gry na danej mapie i tylko na nextmap, a po 1 w nocy, moze dawać na dowolną mapę
2 opcja - ten plugin moze być - podoba mi się
3 opcja - ten plugin moze byc, ale tylko gdy zostaną poprawione pewne niedociągniecia. Przy glosowaniu na tą opcje prosze napisac w poscie co wg Was powinno być poprawionesiatkarz - Pon 06 Lut, 2006 19:45 jestem za pluginem ale... tylko do 0:00 bo zazwyczaj do 23 sa grane mapy dosc lubiane (typu nuke, d2) i po nich jest zastuj i ludzie panicznie uciekaja z servera jestem za trym zeby @ mieli po 24 mozliwosc wystawienia vote'a na nexta po przegraniu calej mapy
taka jest moja propozycja... bo plugin zdaje egzamin tylko gdy jest full ludzi ktorzy chca grac a jak ich ubywa to zazwyczaj z powodu zmiany mapy... pomyslicie ze mowie o kazdej godzinie.. nie ... tlyko po 24nappy - Pon 06 Lut, 2006 20:17 zaznaczyłem '3'
WIĘCEJ MAP DO WYBORU (wykluczając np. 7-8 ostatnich).
+plugin który automatycznie zmienia mape gdy serwer stoi pusty (30 min).ritarded l. - Pon 06 Lut, 2006 20:22 ocpja 3
limit to 5 ostatnich map
5 map do wyboru
przywrocic flage vote
nie wywalac zadnych map z MCkiciper - Pon 06 Lut, 2006 20:23 ja mysle ze wczesniej bylo ok
ale moze jest to kwestia przyzwyczajenia....
jak chcialo sie zmienic mape to wtedy konsola i votemap x
jak wiekszosc chciale to przechodzilo i tyle...psychic - Pon 06 Lut, 2006 20:29 dla mnie lepiej bylo wczesniej
plugin tez nie jest zly ale jakos bydzia inny klimat ma z tym pluginem.. siatkarz - Pon 06 Lut, 2006 20:39 ano i wiecej map BABCIA - Pon 06 Lut, 2006 21:04 jestem za starym co nie oznacza że nie mogę się przełamać jak nowy zostanie. jestem za przywróceniem flagi vot Dzejms - Pon 06 Lut, 2006 21:28 Zaznaczyłem 3 bo wydaje mi się Solid, że zmniejszyłeś limit do 10 i jest dużo lepiej niż jak było 13. Co do map możliwych do głosowania w tym przypadku, to ich ilość może być przecież nawet nieograniczona (mam rację?) bo i tak przejdzie mapa, którą większość wybierze. Przy takim limicie mało prawdopodobne jest abyśmy byli zmuszeni do grania shitowych (wg mnie) map.
Vortex - 5 to chyba za mało.nowik - Pon 06 Lut, 2006 23:20 Mi to jest w sumie obojetne, bo ja chce pograc tylko a nie patrzec na jakiej mapie gram. No ale siłą rzeczy musze oddać głos i będzie to na 3. A co bym zmienił? hmm... przedewszystkim
- fajnie by było gdyby było można sprawdzić jakie mapy mozna votowac a nie ze kazda po kolei trzeba wpisywac,
- oddałbym flage vote, z prostej przyczyny, pozno a nagle przechodzi vote na jakas mape nudna, no i ludzie wychodza, admin to widzi i zmienia mape i jest loozik
- wywaliłbym połowe napisów na ekranie... to rozprasza i denerwuje... ;/
- tak jak nappy mowi, plugin ktory jak serw pusty to zmienia sam mape,