CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - darmowy antyvirus
ritarded l. - Czw 16 Lut, 2006 19:05 Temat postu: darmowy antyvirusjakiego polecacie? zalezy mi na tym, zeby byl darmowy, dobrze i szybko wykrywal, mial czeste updaty i nie zasmiecal i nie zwalnial systemu..:Solid_Snake:. - Czw 16 Lut, 2006 19:06 avast!SiD - Czw 16 Lut, 2006 21:25 Temat postu: Re: darmowy antyvirus
VorteX^^ napisał/a:
jakiego polecacie? zalezy mi na tym, zeby byl darmowy, dobrze i szybko wykrywal, mial czeste updaty i nie zasmiecal i nie zwalnial systemu.
mmm... takie rzeczy to tylko w Erze ale avast albo Kaspersky daje radeDzejms - Czw 16 Lut, 2006 21:48 Kaspersky darmowy tiop - Czw 16 Lut, 2006 22:20 Tu taka fajna stronka (grecka ) robia tesciki antyvirusow, może ulatwi Ci wybor WEGier - Czw 16 Lut, 2006 22:45 avasta nie polecam, bo miałem za dużo z nim problemów (zamiast chronić to wpuszczał wirusy). Uzywam NOD32, wersje testową (co 30 dni reinstal), szybki (bardzo) i skutecznyDzejms - Czw 16 Lut, 2006 22:51 Przed chwilą dostałem informację z pewnego źródła, że jeśli mówimy o darmowych to tylko AVG. Nie możemy mylić z wersjami płatnymi w których królują inne antywirusy. lnk - Pią 17 Lut, 2006 14:46 http://www.virus.gr/engli...sp?id=71&mnu=71
Na dole masz dobre darmowe antyviry WEGier - Czw 23 Lut, 2006 17:36 no i co temat zdechł
Jestem ciekaw Dzejms, bo jak miałem AVG (poprzednie free wersje) to nie byłem zadowolony, bo zwalniał kompa i nic nie wykrywał (i nie wiem czy czasem tak jak avast ). ALE słyszałem o nowej wersji i jestem ciekaw opinii o tym AVG 7.
PS sami zresztą gadaliśmy Dzejms, że AVG nic nie wykrył w linkach ronina? koper0z` - Czw 23 Lut, 2006 19:46 Ja Ci polecam avasta. Updaty co 1-2 dni. Darmowa rejsestracja i masz wersje na 14 miechów (jak sie skonczy to jeszcze raz rejestrujesz na inna poczte:D). Ja go caly czas uzywam i nie mam zadnych problemow^^