To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - darmowy antyvirus

ritarded l. - Czw 16 Lut, 2006 19:05
Temat postu: darmowy antyvirus
jakiego polecacie? zalezy mi na tym, zeby byl darmowy, dobrze i szybko wykrywal, mial czeste updaty i nie zasmiecal i nie zwalnial systemu.
.:Solid_Snake:. - Czw 16 Lut, 2006 19:06

avast!
SiD - Czw 16 Lut, 2006 21:25
Temat postu: Re: darmowy antyvirus
VorteX^^ napisał/a:
jakiego polecacie? zalezy mi na tym, zeby byl darmowy, dobrze i szybko wykrywal, mial czeste updaty i nie zasmiecal i nie zwalnial systemu.

mmm... takie rzeczy to tylko w Erze :( ale avast albo Kaspersky daje rade

Dzejms - Czw 16 Lut, 2006 21:48

Kaspersky darmowy ?? !!
tiop - Czw 16 Lut, 2006 22:20

Tu taka fajna stronka (grecka :P ) robia tesciki antyvirusow, może ulatwi Ci wybor ;)
WEGier - Czw 16 Lut, 2006 22:45

avasta nie polecam, bo miałem za dużo z nim problemów (zamiast chronić to wpuszczał wirusy). Uzywam NOD32, wersje testową (co 30 dni reinstal), szybki (bardzo) i skuteczny
Dzejms - Czw 16 Lut, 2006 22:51

Przed chwilą dostałem informację z pewnego źródła, że jeśli mówimy o darmowych to tylko AVG. Nie możemy mylić z wersjami płatnymi w których królują inne antywirusy. :faja:
lnk - Pią 17 Lut, 2006 14:46

http://www.virus.gr/engli...sp?id=71&mnu=71

Na dole masz dobre darmowe antyviry :x

WEGier - Czw 23 Lut, 2006 17:36

no i co ?? temat zdechł ??
Jestem ciekaw Dzejms, bo jak miałem AVG (poprzednie free wersje) to nie byłem zadowolony, bo zwalniał kompa i nic nie wykrywał (i nie wiem czy czasem tak jak avast :x ). ALE słyszałem o nowej wersji i jestem ciekaw opinii o tym AVG 7.

PS sami zresztą gadaliśmy Dzejms, że AVG nic nie wykrył w linkach ronina? :E

koper0z` - Czw 23 Lut, 2006 19:46

Ja Ci polecam avasta. Updaty co 1-2 dni. Darmowa rejsestracja i masz wersje na 14 miechów (jak sie skonczy to jeszcze raz rejestrujesz na inna poczte:D). Ja go caly czas uzywam i nie mam zadnych problemow^^