CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Jakie trunki Preferujecie ??
Anonymous - Sob 18 Lut, 2006 00:34 Temat postu: Jakie trunki Preferujecie ??Tak jak w temacie czyli jakie alkohole lubicie niektorym obojetne czy wino za 5 zloty czy za 20 albo wodka z czerwona kartka czy smirnoff hehe.
Ja generalnie z piwek lubie : carlsberga i tyskie i wsumie posmakowal mi Freq ( moze to profanacja piwa ale mi smakuje )
Z mocniejszych alkoholi : nic nie przebije Tequili ( z sola i cytryna rzecz jasna )
A z drinkow to chyba najlepszy jest rum z coca cola i wodka z sokiem jablkowym ale dobre whisky z cola tez nie jest zle psychic - Sob 18 Lut, 2006 00:50 piwo: tyskie albo lech..
wodka: to smirnof czy bolas czy cos..wszystko jest takie samo tylko w innej butelce:D
no chyba ze arktika ktora przed chwila tez pilem jakis kwas to jest czy cos rotfl
wino: no to do 3..no 5 zl najlepsze :D
HFsiatkarz - Sob 18 Lut, 2006 01:33 ja pijam te same trunki co psc... w koncu razem je spozywamy haha :d i jescze dochodzi wodeczka 40%
PS a tak wlasciwie olo tokiedy imprezka na dzialce jakas? :> olo84 - Sob 18 Lut, 2006 02:06 piwo ->lech
wódka->bols/smirnoff
wino->bułgarsikie/chorwackie
johny walker po biwaku w starych jabłonkach juz mi nie podchodzi ;D
czasami koniak najczęściej podczas gry w brydżapsychic - Sob 18 Lut, 2006 02:59
siatkarz napisał/a:
ja pijam te same trunki co psc... w koncu razem je spozywamy haha :d i jescze dochodzi wodeczka 40%
PS a tak wlasciwie olo tokiedy imprezka na dzialce jakas? :>
jak ogrzewanie wlacza chyba ze duzo prowiantu kupimy..:D
no i jeszce musze posprzatac tam YekyL - Sob 18 Lut, 2006 03:32 Tylko i wylacznie piwa. Bardzo lubie Tyskie i Desperadosa ROSOMAK - Sob 18 Lut, 2006 03:59 Ja pije pomijajac te zagadnienie:
WÓDKA
Wódka - koniakBABCIA - Sob 18 Lut, 2006 09:02 balsam pomorski polecamciasteczkowy - Sob 18 Lut, 2006 10:22 A ja za to wogóle nie piję
jak zresztą widać na awatarku bukers - Sob 18 Lut, 2006 10:59 ja tak jak ciasto :>