CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Problemy z CS 1.6/CZ - Celowniek AWP
qBert - Sob 04 Mar, 2006 19:06 Temat postu: Celowniek AWPNie wiem dlaczego ale zniknął mi ten mały czerwony celownik (kropka) w awp. Moje pytanie brzmi: jak go włączyć?bbl` - Sob 04 Mar, 2006 19:14 Dolaczam sie do pytania_rOsO_ - Sob 04 Mar, 2006 19:36 Na przybliżeniu rolka kilka razy do przodu i do tyłu, też tak miałem Melepeta - Sob 04 Mar, 2006 22:24 croshair 1 ... wpisz i po problemie .... qBert - Nie 05 Mar, 2006 00:56 Dziękuję. Poza tym jest jeszcze jedna dziwna sprawa z moim CSem. Nie mam swojego configa chociaz go nie usowalem. Powiem wiecej, nie mam zadnego pliku cfg... O.C.B. psychic - Nie 05 Mar, 2006 09:15 nawet jak wszystkie pliki cfg usuniesz z folderu to jak wlaczysz cs'a to sie tworzy standardowy config.cfg
A swoj config najlepiej gdzies jeszcze skopiuj albo cos dla bezpieczenstwa kiciper - Nie 05 Mar, 2006 10:12 Tak wyglada sciezka do cfg E:\Valve\Steam\SteamApps\(twoje konto jak sie logujesz do steam)\counter-strike\cstrike\config.cfg
i napewno jest pewnie szukasz gdzie indziej bo jest wiele cfg.
Sprawdz i jak otworzysz cfg tam bedzie zapisane pod jakim nickiem grasz!!!bbl` - Nie 05 Mar, 2006 10:24 Jak nie skopiowales swojego cfg to masz lipe .psychic - Nie 05 Mar, 2006 11:39 wpisz w znajdz nazwe cfg:PqBert - Nie 05 Mar, 2006 12:57 Chyba musze zrobić reinstalke bo za każdym razem jak włącze kompa to nie mam cfg. Poprostu go jakoś usuwa... I nie wiem dlaczego... A starego niestety nie mialem nigdzie skopiowanego:/ Nie ma nawet tego domyślnego cfg... Jak wejde do cs i pozmieniam ustawienia to powiny się zapisać w domyślnym... Problem w tym że on sie nie tworzy...