CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - HeYaH i rasz, a potem kłótnia, że nie raszował
i.S.b - Pon 06 Mar, 2006 22:27 Temat postu: HeYaH i rasz, a potem kłótnia, że nie raszowałwiem,że to dziecinada, ale inaczej z typem nie można :
P.S : nie chciałem z tym iść na forum, bo to jest śmieszne, ale HeYaH sam się tego domagał, więc screen siedzi psychic - Pon 06 Mar, 2006 22:39 ewidentny rasz
i dobrze zrobiles BABCIA - Pon 06 Mar, 2006 22:39 a tu demo
http://rapidshare.de/files/14868437/1.rar.htmlHeYaH - Pon 06 Mar, 2006 22:39 Dobra Irys nie wiem o co Ci chodzi... zszedłem kawałek dalej a Ty już z Babcią bana mu bana !!! Babcia już z demkiem chce wyskoczyć bo za daleko wyszedłem kłociłem sie z nią dla śmiechu a wy już .... boshe :>:>
No dobra to teraz co innego ciekawego powiem ciekawe który admin tak świetnie zna strefy o mi pisał że raszowałem na mapie wcześniej ..?? Jak zaczełem sie bronić i pisać do niego że to nie rasz to już nic sie nieodezwał
Zorientował sie że tam niemiał racji i nawet nie powiedział "sory" ani nic takiego... To oczywiście damy mu teraz bana bo oczywiście z adminami sie niegada
Jeszcze jedno Irys napisałeś "z typem inaczej nie można" pierwszy raz ktoś ma domnie pretenscje że raszuje itp... a Ty tak piszesz jak to by było już ktoyś raz z kolei..i.S.b - Pon 06 Mar, 2006 22:42 haha , "bana mu bana mu" lol jak mnie wtedy nie było bo grałem na fejku i Ty nawet nie masz pojęcia na jakim, więc skończ mi tu wkręcać, że tak pisałem ... chyba, że na takiej samej zasadzie pisałem "bana mu", jak Ty nie raszowałeś(i gruuubo się tej wersji trzymałeś), to spoko BABCIA - Pon 06 Mar, 2006 22:47 nie wymyślaj cały przebieg sytuacji jest tam nagrany, były jakieś pretensje za slaya, dyskusje itp_rOsO_ - Pon 06 Mar, 2006 22:51 Dowody HeYaH
Brawo IrYs i Babcia HeYaH - Pon 06 Mar, 2006 22:58 Dobra Irys co ja mam sie z Tobą kłucić widać na screenie że to był rasz i tyle.....
A Ty to tak pisze jak bym robił non stop
Jesteście tacy uczciwi i do każdego sie przyczepić chcecie to jestem ciekaw ktory to admin będzie taki odważny i sie przyzna jak dobrze zna strefy ... poprzednia mapa de.cpl.fire- krzyczy od razy "Heyah nie raszuj" napisałem mu za jakiś czas że to nie rasz to usłyszałęm tylko tyle żebym niedyskutował ....
[ Dodano: Pon 06 Mar, 2006 23:01 ]
Tylko mi sie nie nudzi i nie nagrywam od razu jakis demek nie robie screenów chce spokojnie pograć a wy już tutaj tak wyskakujecie jak se tam chcecie siatkarz - Pon 06 Mar, 2006 23:02 nom troszke sie klociles za bardzo koles.... nikt ci nic nie zrobil poza slayem a ty z textem ze napsizesz skarge...HeYaH - Pon 06 Mar, 2006 23:04 Hahahahahahaha siatkarz no teraz to juz nimoge z Tobą
Nic takiego nie napisałem że napisze skarge ani nic w tym stylu ! W tym momencie to to mi Ciebie szkoda bo wymyślasz jakieś niestworzone rzeczy !!!!!!