CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - inna milosc ?
KankerNooB - Pon 13 Mar, 2006 12:13 Temat postu: inna milosc ?sparawa jest powazna
jestem z kobieta ale zakochalem sie w innej
narazie nic dziwnego
ale ta w ktorej sie zakochalem woli moja kobiete
niestety do swojego gniazdka nie dopuszczaja mnie
troszeczke jest to zenujace - musze
myslalem ze bede mial wspaniala przygode a tu masz
panowie POMOCY
a moze na sile ? eee hmmm nie
tymczasowy morderca KONINY bidulek Kanker
prosze tylko o powazne odpowiedzii.S.b - Pon 13 Mar, 2006 12:28 eee, nie jest tak źle, słyszałeś o Miriam ? zrób sobie kilka operacji, wiesz jakaś ładna buźka, cycek, ogól nogi i ręce, i postaraj się im zaimponować jako ładna laseczka, a gdy już Cię zaproszą do siebie, a potem do łóżeczka na jakiś 3-kącik, to Ty wyskoczysz ze swoim i bedziesz miał NAPEWNO wspaniałą przygode, taką, że hej
PoZdRo ritarded l. - Pon 13 Mar, 2006 13:07 Dyziek - Pon 13 Mar, 2006 13:13 Wiesz, mialem kiedys podobny problem, ale mi mama pomogla samemu sie nie igra z takimi rzeczami bbl` - Pon 13 Mar, 2006 13:49
IrYs napisał/a:
eee, nie jest tak źle, słyszałeś o Miriam ? zrób sobie kilka operacji, wiesz jakaś ładna buźka, cycek, ogól nogi i ręce, i postaraj się im zaimponować jako ładna laseczka, a gdy już Cię zaproszą do siebie, a potem do łóżeczka na jakiś 3-kącik, to Ty wyskoczysz ze swoim i bedziesz miał NAPEWNO wspaniałą przygode, taką, że hej
PoZdRo
nic dodac, nic ujac WEGier - Pon 13 Mar, 2006 13:52
Dyziek napisał/a:
Wiesz, mialem kiedys podobny problem, ale mi mama pomogla samemu sie nie igra z takimi rzeczami
noł koment
a poważnie to wzbudz w niej (nich) zazdrość ... zaproś swojego kolegę (obowiązkowo w lateksie z obrożą na szyji i z pejczykiem) i pokażcie co potraficie przy nich ... może was zaproszą do wspólnej zabawy .. jeśli nie, to będziecie co mieli opowiadać kolegom przy piwie.
z poważaniem
Lew StarowiczMielcar - Pon 13 Mar, 2006 15:42
WEGier napisał/a:
Dyziek napisał/a:
Wiesz, mialem kiedys podobny problem, ale mi mama pomogla samemu sie nie igra z takimi rzeczami
noł koment
a poważnie to wzbudz w niej (nich) zazdrość ... zaproś swojego kolegę (obowiązkowo w lateksie z obrożą na szyji i z pejczykiem) i pokażcie co potraficie przy nich ... może was zaproszą do wspólnej zabawy .. jeśli nie, to będziecie co mieli opowiadać kolegom przy piwie.
z poważaniem
Lew Starowicz
omge kanker w lateksie .:Solid_Snake:. - Pon 13 Mar, 2006 15:43 "umyj cycki" Mielcar - Pon 13 Mar, 2006 15:47
.:Solid_Snake:. napisał/a:
"umyj cycki"
ale komu Melepeta - Pon 13 Mar, 2006 15:50 ja tam tez wole chlopców sid kocham cie ach ten jego lateX