CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - VorteX - podziękowanie za współprace
.:Solid_Snake:. - Wto 14 Mar, 2006 20:32 Temat postu: VorteX - podziękowanie za współprace
Cytat:
REGULAMIN ADMINÓW
1. Admini muszą prezentować wysoki poziom kultury i opanowania. Mają świecić przykładem zarówno na serwerze jak i na forum. Jeżeli jakikolwiek admin złamie ten punkt to będzie karany o wiele surowiej niż zwykły gracz poprzez odebranie flag czasowo lub na stałe.
(...)
6. Otrzymanie 3 ostrzeżen na forum (co oznacza blokadę pisania postów) równoznaczne jest z utratą admina na serwerze.
(...)
9. HeadAdmin zastrzega sobie prawo do zabrania praw admina bez podania przyczyny. Jest to jednak ostateczność, jeśli zawiodą jakiekolwiek formy komunikacji międzyludzkiej.
(...)
Prosiłem, tłumaczyłem na gg. Robiłem to raz, potem drugi, potem trzeci. Czwarty raz kilku kwadransów na to marnować nie bede. Jak masz gdzieś moje słowa i regulamin adminów i mimo 2 warrningow nie potrafisz sie powstrzymać od komentarzy mimo, ze wiesz co za to grozi, to musisz ponieść konsekwencje.
Dziekuje Ci za cały wkład włożony w bydzie oraz czas spedzony na serwie jako @.
Pozdrawiambbl` - Wto 14 Mar, 2006 20:40 Ahahaha, a to miłe saint - Wto 14 Mar, 2006 20:44 i kto bedzie teraz pilnowal porzadku jak nie vtx
update" pcpk piszesz ze przykro mi to slyszec. Jak zasluzyl na odebranie @ to tak zrobiono nie ma co zalowac widocznie nie byl odpowiedni na to stanowisko.siatkarz - Wto 14 Mar, 2006 20:47 _rOsO_ - Wto 14 Mar, 2006 20:50 P-C P-K - Wto 14 Mar, 2006 20:51 Przykro to słyszeć. Narazie.Dzejms - Wto 14 Mar, 2006 20:53 i.S.b - Wto 14 Mar, 2006 21:03 n/c Vegeta - Wto 14 Mar, 2006 21:06 SiD - Wto 14 Mar, 2006 21:07 no cześć