To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o Admina///SeeeD

SeeeD - Pią 17 Mar, 2006 20:39
Temat postu: Prośba o Admina///SeeeD
Imię:Marcin
Nick:SeeeD(NoOk!e,Sandra@-->--)
Klan:Nie Dotyczy
Email:lumpbezkitu@tlen.pl
gadu-gadu:2553290
SteamID:STEAM_0:1:10093146
Posiadam admina/posiadalem:Aktualnie na Serii |Atelco|CsCz | Posiadalem na Warszawce i Strzelnica Wroclaw

Motywacje mam,zasad raczej przestrzegam,kultura??nie mi to oceniac ale zawsze sie staram

Wiem ze mam male szanse ale starac sie nikt mi niezabroni.A uzasadnienie:Gram niedlugo,ale za to gram duzo :od rana do...rana i niezawsze jest admin.Ktos napisal ze i tak jest zaduzo adminow,fakt ale chyba jest potrzebny jeden do pilnowania tych wczesniakow i tych co siedza po nocach :) A i w dzien sie zdaza ze adminow niema...

Wiec prosze o rozpatrzenie mojej propozycji i sensowne uzasadnienia :papa2:

bbl` - Pią 17 Mar, 2006 20:56

Nie.
tiop - Pią 17 Mar, 2006 20:58

oo, a jednak potrafisz normalnie pisac :hahaha: :hahaha: :hahaha:

nie...

Dzejms - Pią 17 Mar, 2006 21:08

NIE, bo podpadłeś mi kiedyś. :faja:
lnk - Pią 17 Mar, 2006 21:37

AJHAHAHA sid zerowinka dobrze sapal ze wkoncu bedzie prosba o admina ;)

Jasne ze NIE :)

siatkarz - Pią 17 Mar, 2006 21:47

nie
SeeeD - Pią 17 Mar, 2006 23:21

Patrzcie jakie zgranie wszyscy na NIE :D :D to bylo do przewidzenia:D:D ale sprubowac warto:D:D hehe
zreszta za tydzien wracam do niemiec wiec niepogram juz na bydzi chyba ze wyqpie 6mbit
:/
ja sam byl bym na nie ale.....sam na siebie niemoge glosowac.....tak tiopq potrafie normalnie pisac:D:D:D:D:D:D:D:D:Djak niemam 40* goraczki....ok kozystajac z sytuacji zegnam sie z paniami :papa2: i last time warzyfka zatancza dla mnie :banan: :papryczka: :ogorek:

[ Dodano: Pią 17 Mar, 2006 23:26 ]
a gdzie marchew:/ :marchew: nom.....dzejms..podpadlem????mozliwe...ale trafny jest ten tytol posta......"kto dal dzejmsowi admina" :faja: dam ci malutka rade:jestes dla graczy a nie gracze dla ciebie ;] bez obrazy:] pare osob o tym zapomnialo

Gość ty tez masz byc na NIE!!!!!!!!

akira - Pią 17 Mar, 2006 23:43

dobra rada: zanim zlozysz prosbe o admina zapoznaj sie najpierw z regulaminem i dobrze by bylo jakbys go przestrzegal :E
NIE

Dzejms - Sob 18 Mar, 2006 00:24

Śmieszny jesteś Seeed, ale masz rację. Admini są dla graczy a nie dla jednego gracza któremu nagle znudziło sie granie na mapie i jęczy żeby dać inną mapę. A chce zmiany bo nawet nie zna stref na aktualnie granej. I wtedy powinieneś mi dziękować za to, że jestem raczej tolerancyjny dla takich jak Ty.
A Admina kupiłem sobie za 99 Euro. Pasi ci to? A Ty pewnie nawet za darmo go nie dostaniesz. :faja:

WEGier - Sob 18 Mar, 2006 00:51

nie :hahaha: bo nie :hahaha: i dlaczego to tłumaczyć nie muszę :P bo sam wiesz, a jak nie to się domyśl :lol:

PS a jak byś nie był w stanie zrozumieć mojej odpowiedzi to ci wytłumaczę w twoj sposob ....
:D :D :D :D :D NIE :D :D :D :D :D