CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o Admina///SeeeD
SeeeD - Pią 17 Mar, 2006 20:39 Temat postu: Prośba o Admina///SeeeDImię:Marcin
Nick:SeeeD(NoOk!e,Sandra@-->--)
Klan:Nie Dotyczy
Email:lumpbezkitu@tlen.pl
gadu-gadu:2553290
SteamID:STEAM_0:1:10093146
Posiadam admina/posiadalem:Aktualnie na Serii |Atelco|CsCz | Posiadalem na Warszawce i Strzelnica Wroclaw
Motywacje mam,zasad raczej przestrzegam,kultura??nie mi to oceniac ale zawsze sie staram
Wiem ze mam male szanse ale starac sie nikt mi niezabroni.A uzasadnienie:Gram niedlugo,ale za to gram duzo :od rana do...rana i niezawsze jest admin.Ktos napisal ze i tak jest zaduzo adminow,fakt ale chyba jest potrzebny jeden do pilnowania tych wczesniakow i tych co siedza po nocach A i w dzien sie zdaza ze adminow niema...
Wiec prosze o rozpatrzenie mojej propozycji i sensowne uzasadnienia bbl` - Pią 17 Mar, 2006 20:56 Nie.tiop - Pią 17 Mar, 2006 20:58 oo, a jednak potrafisz normalnie pisac
nie...Dzejms - Pią 17 Mar, 2006 21:08 NIE, bo podpadłeś mi kiedyś. lnk - Pią 17 Mar, 2006 21:37 AJHAHAHA sid zerowinka dobrze sapal ze wkoncu bedzie prosba o admina
Jasne ze NIE siatkarz - Pią 17 Mar, 2006 21:47 nieSeeeD - Pią 17 Mar, 2006 23:21 Patrzcie jakie zgranie wszyscy na NIE :D to bylo do przewidzenia:D:D ale sprubowac warto:D:D hehe
zreszta za tydzien wracam do niemiec wiec niepogram juz na bydzi chyba ze wyqpie 6mbit
ja sam byl bym na nie ale.....sam na siebie niemoge glosowac.....tak tiopq potrafie normalnie pisac:D:D:D:D:D:D:D:D:Djak niemam 40* goraczki....ok kozystajac z sytuacji zegnam sie z paniami i last time warzyfka zatancza dla mnie :ogorek:
[ Dodano: Pią 17 Mar, 2006 23:26 ]
a gdzie marchew:/ nom.....dzejms..podpadlem????mozliwe...ale trafny jest ten tytol posta......"kto dal dzejmsowi admina" dam ci malutka rade:jestes dla graczy a nie gracze dla ciebie bez obrazy:] pare osob o tym zapomnialo
Gość ty tez masz byc na NIE!!!!!!!!akira - Pią 17 Mar, 2006 23:43 dobra rada: zanim zlozysz prosbe o admina zapoznaj sie najpierw z regulaminem i dobrze by bylo jakbys go przestrzegal NIEDzejms - Sob 18 Mar, 2006 00:24 Śmieszny jesteś Seeed, ale masz rację. Admini są dla graczy a nie dla jednego gracza któremu nagle znudziło sie granie na mapie i jęczy żeby dać inną mapę. A chce zmiany bo nawet nie zna stref na aktualnie granej. I wtedy powinieneś mi dziękować za to, że jestem raczej tolerancyjny dla takich jak Ty.
A Admina kupiłem sobie za 99 Euro. Pasi ci to? A Ty pewnie nawet za darmo go nie dostaniesz. WEGier - Sob 18 Mar, 2006 00:51 nie bo nie i dlaczego to tłumaczyć nie muszę bo sam wiesz, a jak nie to się domyśl
PS a jak byś nie był w stanie zrozumieć mojej odpowiedzi to ci wytłumaczę w twoj sposob ....
NIE