CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na admina IrYs
nappy - Nie 19 Mar, 2006 23:18 Temat postu: Skarga na admina IrYsNo właśnie, to nasz Pan i Władca serwera się dzisiaj popisał!
Gram sobie właśnie (od początku prodka, jakos 22.50). Wchodze na nicku db / nosnd (specjalnie pod fake). W pewnym momencie 'sTell' pisze do mnei nappy... coś tam. Grzecznie poprosiłem, żeby pisał do mnie nie pod rn, ale 'db'. sTell (aka IrYs, o czym dowiedziałem się później) oczywiście to zignorował, i powiedział, że mu się nie chce pisać fake... Później gracz o nicku Kar0linK@>-`-- popisał się swoją inteligencją pisząc coś w stylu 'popłacz się tylko... ble ble ble'. Odpisałem 'stfu'. Irys jako bardzo dobry Pan Admin zareagował na tsayu 'napisz jeszcze raz stfu to dostaniesz kicka'. (Na wcześniejsze zaczepki Kar0linK@>-`-- nie zareagował). Jako, że nie znam wszystkich fake'ów IrYsa to zapytałem 'kto admin'. sTell napisał 'ja', a nie wiedziałem kim on jest więc odpowiedziałem, że nie widziałem jego prosby o @ na forum. Pan serwera zmienił nicka na tego którego wzsyscy znamy... Przywitałem go grzecznie 'o Pan admin IrYs (lub coś takiego)' i widze 'kicked'. Do teraz się nie dowiedziałem za co i.S.b - Nie 19 Mar, 2006 23:33 proszę wyciągnąć logi i zobaczysz, że odpisałem Ci dwa razy za co kick, a po drugie, to nie życzę sobie żebyś do mnie pisał "Pan serva IrYs" bo nim nie jestem, dostałeś kicka słusznie, bo nie będzie taki ktoś jak Ty robił ze mnie szydery.
A po trzecie nie będziesz pisał "stfu", co oznacza Shut The *cenzura* Up, a jeżeli chodzi o gracza o nicku Karolinka, to dostawał pisemne upomnienia na tsay i słowne na TS. dziekujęnappy - Nie 19 Mar, 2006 23:35 ts chyba nie jest od upominania graczy? szczegolnie ze nie kazdy to slyszy...
a co do ts'aya - nie widzialem, przykro mi
/btw - to twoj kolega chyba nie? tak samo ragbash czy jak on tam ma sie mnie czeipal, ale co to Ciebie obchodzi...i.S.b - Nie 19 Mar, 2006 23:37 "(Terrorist) db / nosnd : steel,i jesli mozesz - nie uzywaj mojego rn jak gram na fake'u k? : o
Time Remaining: 15:50
(Terrorist) M4NIAC : .::deagle::.
Kar0linK@>-`-- : o jejku
alOha killed GriiZli^^ with ak47
Kar0linK@>-`-- : poplacz sie
S|!cK killed Morfi with ump45
Vesemir_pociete_palce killed S|!cK with usp
db / nosnd : ej dobra stfu tak?"
nappy, nie przeginaj dobrze
tak wielce Cię uraził, pisząc "poplacz sie" Ty mu bardziej pojechales piszac "zamknij ku.rwa ryj " (jakby ktos jeszcze nie wiedzial)
a z tego co mi wiadomo, to kozaczenie na servie dozwolone nie jestnappy - Nie 19 Mar, 2006 23:40 Powiedzialem tak, i wtedy dales mi upomnienie, zebym nie pisal 'stfu'. I sie do tego zastosowalem.
/btw - nei widze tam upomnienia gracza 'karolinka'. czemu?i.S.b - Nie 19 Mar, 2006 23:43 dostał upomnienie na TS, i poskutkowało, a to że nie widziałeś, to Twój problem, ważne, że poskutkowało ->> tak samo jak co niektórzy zamiast warnów na forum, dostają wcześniejsze upomnienia na GGnappy - Nie 19 Mar, 2006 23:47 Ale serwer to jest troszke inna sprawa, mam to gdzies ze dostal upomnienie na ts'ie jezeli i tak przez majka cos do mnie sapał. Może niech Twoi kumple maja [kumpel irysa] _nick_ ? Bedzie latwiej rozpoznac, a wyjdzie na to samo...nappy - Nie 19 Mar, 2006 23:57
kodik napisał/a:
Ale ja uwazam ze jako gracz mam prawo wiedziec ktory admin pisze na tsay a nie ze ze nie moge . . . ani kto daje kick ... uwziol sie ktorys na sida albo jest nie sprawiedliwym adminem bo jak ja zostalem sam na 8 i nie lecialem do bomby tylko zachowalem bron to nikt nic nie mowil a jak sid tak zrobil to odrazu admin/admini maja zale
SiD prosił zacytowaćMelepeta - Nie 19 Mar, 2006 23:58 nappy stfu byłeś adminem więc prosze cię ... lubie cie daj na luzz ... porostu po tych wszystkich wydarzeniach jesteśmy bardziej wyczuleni na takie coś prosze cie jak cie lubie spokój ...olo84 - Pon 20 Mar, 2006 00:01 nappy trzodziles na fake nicku jakbys nie dostal kicka to bys mogl napisac ze irys nie dbał o porządek
dostałes słusznie kicka i szukasz teraz dziury
witam po drugiej stronia barykady przyzwyczajaj sie