Problemy z CS 1.6/CZ - Problem z wbiciem na server z passwordem
bbl` - Pon 20 Mar, 2006 20:36 Temat postu: Problem z wbiciem na server z passwordem CLICK!
CLICK2!
Ostatnio zaczolem grac duzo CW/SPARÓW i od 2 dni mam taki problem, poprostu nie moge wbic na servery z pass, pomoze ktos? Moze ktos mial podobny problem ?
.:Solid_Snake:. - Pon 20 Mar, 2006 20:37
Mi przychodzi na mysl tylko to, ze ktos zmienił passa na serwie ;/
nappy - Pon 20 Mar, 2006 20:51
Miałem to samo, mimo, że na 100% dobry pass wpisywałem... dopiero chyba reinstall steama pomógł. (W konsoli pisało coś tam o setinfo, a to objawy kiedy mamy linijek 'setinfo' za dużo...)
//daj linka do skina (albo samego backgroundu, bo skin to bodaj cpl [i go już mam ])
///znalazlem (dla zainteresowanych : http://www.fpsbanana.com/...s.guis.main.661 )
bbl` - Pon 20 Mar, 2006 22:04
.:Solid_Snake:. napisał/a: | Mi przychodzi na mysl tylko to, ze ktos zmienił passa na serwie ;/ |
Omg solid, masz mnie za glupka ? o_O
@ pieluch: nappy prosze Cie, tylko nie to
.:Solid_Snake:. - Pon 20 Mar, 2006 22:31
bbl` napisał/a: | .:Solid_Snake:. napisał/a: | Mi przychodzi na mysl tylko to, ze ktos zmienił passa na serwie ;/ |
|
A napisałem tak? Przeciez mozliwe, ze ktos zmienił dlatego napisałem ze dla mnie to tak wyglada i tyle. Jesli jednak nappy ma podobnie to problem jest w steamie.
nappy - Pon 20 Mar, 2006 22:55
bbl` napisał/a: | .:Solid_Snake:. napisał/a: | Mi przychodzi na mysl tylko to, ze ktos zmienił passa na serwie ;/ |
@ pieluch: nappy prosze Cie, tylko nie to |
Powiem inaczej : nie wiem czy to steam, czy coś w windowsie... bo naprawiło 'się' po reinstalu windy (i steama, teraz instaluje na innej partycji ).
Poszukaj może na supporcie VALVE
/Wywal cfg (załaduj defaultowy, i spróbuj się połączyć)
bbl` - Pon 20 Mar, 2006 23:00
nappy napisał/a: |
/Wywal cfg (załaduj defaultowy, i spróbuj się połączyć) |
Probowalem, dupa
P.S. Juz na boardzie napisalem, zobaczymy
nappy - Pon 20 Mar, 2006 23:10
zarzuć link do tematu, chętnie dowiem się co jest przyczyną
/o ile prędzej cie nie zbluzgają, że nie potrafisz poprawnego passa wpisać
bbl` - Pon 20 Mar, 2006 23:12
elo http://www.board.counter-...pic.php?t=29027
psychic - Wto 21 Mar, 2006 17:28
tez mialem taka akcje kiedys i moglem wbic na server z halslem tylko z windowsa poprzez zakladke "Servers" ze steama
A jakos sie naprawilo i nie wiem jak
|
|
|