Skargi i zażalenia - taki tam wyścig po fragi
olo84 - Czw 23 Mar, 2006 00:19 Temat postu: taki tam wyścig po fragi pólnoc gra inferno 9 vs 9 z czego 2 z cs sobie biega z nozem i sie śmieje
bardzo wyrównana gra zal, a admin w najlepsze
nappy - Czw 23 Mar, 2006 00:22
OH! To strrrrrrrrrrraszne!
teczufka - Czw 23 Mar, 2006 00:27
Skoro Ci sie to nie podobalo to moglbys poinformowac adminow, bynajmniej ja bedac w T nie widzialem zadnych skarg, ani na say'u ani na adminczacie i nie rozumiem skad pretensje?
==
Edit: uczepie sie do postu nizej: "mowilem", admin nie ma specialnych przywilejow aby slyszec druga druzyne
olo84 - Czw 23 Mar, 2006 00:30
no jednak mówiłem i jeszcze jedna osoba wspomniała szkoda że nie zauważyliście
a poza tym chyba gdzieś jest napisane o wyrównanych skałdach ale to pewnie z innego forum przeczytałem
bbl` - Czw 23 Mar, 2006 08:58
smutne ....
lnk - Czw 23 Mar, 2006 14:50 Temat postu: Re: taki tam wyścig po fragi To moj tekst ; D
rzeczwiscie przykre to musialobyc
olo84 napisał/a: | z czego 2 z cs sobie biega |
2 z cs a co ci chodzi bo nie wiem ? cs to counter-strike ? rozmumiem jakbys napisal 2 z policji albo 2 z kanterow ale z cs to nie wiem ocb
olo84 - Czw 23 Mar, 2006 15:35
ct sorka zle wcisnołem guziczki
// to edytuj do !@*(!@*(# pana posty, a nie nabijasz - bo to już nie tylko ja zauważyłem Tak jak napisałem w innym temacie - next time warn //nappy
.:Solid_Snake:. - Czw 23 Mar, 2006 18:56
ej, no dobra, fajnie. Ale mogles wejsc na gg i znaleźć jakiegos admina. Przecież teraz nie bede sie czaił az wejda na serwa, aby skickować za te rasze, bo przeciez na nic wiecej nie zasluguja. GG są w belkach pod sigiem adminow.
Pozdrawiam
|
|
|