To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - steel pan servera?

bbl` - Czw 23 Mar, 2006 11:43
Temat postu: steel pan servera?
Wchodze sobie normalnie na server (mapa de_aztec CT) kupuje bron i biegne tero oczywiscie robi rasza brama i kladzie pake. Ja stoje w tym tunelu od respa ct kolo bs'a i pochwili Irys dostaje heda odemnie. Dobra i tak nie mam defa, do wybuchu 5 sek, wiec uciekam. W nastepnej rundzie zaraz dostaje sleja :wow: , zapytalem sie za co, Irys odpowiedzial mi ze dostalem sleja za nierozbrojenie bomby i po chwili dostaje kicka ... :lol: Pozdro SteeL aka IrYs :rotfl: :x :papryczka:
Vegeta - Czw 23 Mar, 2006 11:51

hmm a za co kicka dostales ?? moze cos napisales pewnie do nie go bo jak by mial cie kicknac to odrazu by to zrobil... bubel cos sciemniasz..
i.S.b - Czw 23 Mar, 2006 11:52

ciekawe ... bardzo ciekawe, terro podłożyło pake i zostało dwóch ct, z czego jeden chociaż próbował dobiec do paki, a Ty chciałeś zachować broń( to jest TP bubel, a nie CW !! ) , i nie pisz, że 5 sec do wybuchu, bo 5 sec to byś nawet z defem nie rozebrał ;] dostałeś slaya za perfidne kampienie i olanie paki(bo może byś zginął od kolesia z kampy i co by było z Twoją m-ką ?). a kick za to co mi wypisywałeś na admin czacie ( bluzgi, obrazy itd) ->> są od tego logi jakbyś nie wiedział -> PoZdRo :papa2:
bbl` - Czw 23 Mar, 2006 11:52

Napisalem jeszcze tylko ze ja nie komentuje jak ty grasz i dostalem kicka.
Sorry ze nie napisalem ... zapomnialem :) .

i.S.b - Czw 23 Mar, 2006 11:58

wiesz co to TP ?? Team Play ->> gra zespołowa, więc jakbyś pomógł drugiemy CT to byście NAPEWNO wygrali, i CT(wtedy przegrywające) miało by $$$ ->> o to chodzi w tej grze, a Ty robisz z tego perfidne FFA !! a tak na marginesie, z kogo robisz idiote, ze mnie, czy z siebie ?? Solid kiedyś też kiedyś podobnie ukarał Vortexa za podobną sytuację, a ja wziąłem z tego przykład :papa2: Pozdro Bubel aka bbl' :rotfl: :x :papryczka:
Vegeta - Czw 23 Mar, 2006 11:59

zreszta beda logi .. i sie okaze kto mowi prawde.. a co do kampienia jako ct przy pace podlozonej to juz jest przegiecie kazdy narzeka ze ktos kampi i do tego bylo 1tvs 2 ct wiec kurcze powiedzcie po co ten server sie nazywa tp zeby kampic i patrzec jak jeden strzela sie z drugim i jak zginie to wtedy wyskocze i dobije bo tak wiekszosc z was gra a pozniej macie pretensjie jak sytuacjia sie odwraca.. wiec po co to wszystko .. po to by moc spokojnie kampic rozumiem zachowac bron bo jest 2 t a ja sam to nie ma sensu ale jak sytuacjia jest odwrotna.. po za tym def-a mozna czesto znalesc pewnie blisko paki jesli byla na A

p.s. i do tego ta skarga za slaya zalosne to sie robi panowie zalosne ...

P.s.2 fragment regulaminu

4. Jeżeli terroryści podłożą bombę cała drużyna MUSI bronić jej tak, aby CounterTerrorist nie mogli jej rozbroić.

5. Jeżeli terroryści podłożą bombę gracze CT mają BEZWZGLĘDNY OBOWIĄZEK dążyć do jej rozbrojenia. W momencie podłożenia bomby wszelkie strefy są unieważniane, czyli można "rushować".

6. Zaleca się korzystanie z komunikacji w drużynie, czyli informowania o tym gdzie się podkłada bombę, gdzie znajdują sie przeciwnicy, wzywania wsparcia itp., itd.

7. Wszelkiego rodzaju kampienie czy w druzynie atakujacej czy broniącej, które nie ma na celu przyniesienia żadnego wymiernego skutku dla drużyny jest zakazane.

8. Jeżeli gracz niosiący bombę zginie to CT ma obowiązek jej pilnowania w sposób nienaruszający pozostałych punktów.

9. Wymagane jest TP, czyli TeamPlay, a to znaczy, że gracze musza sobie nawzajem pomagać. Niedopuszczalna jest sytuacja, że ktoś odpiera atak członków drużyny przeciwnej, a w tym samym czasie obok ktoś się chowa czekając aż jego kolega z drużyny zginie.

bbl` - Czw 23 Mar, 2006 12:28

huh, ja nie mowie jak graja admini :crazy: ;( .......
nappy - Czw 23 Mar, 2006 14:31

Aha, fajnie, że przypomniałeś zasady Vegeta. Tylko czemu np. jak ja wczoraj na cpl strike'u zwiałem z bs'a (bomba pikała 'szybko', do wybuchu ~3/4s). Miałem awp to ruuUuuuun! Team w ogole sie nie sapał, admini też (był qBert i ktoś jeszcze). Ale nie, IrYs'a zabili to IrYs też zabije (nie wazne jak).

BABCIA kampi z autoshitem to sie nikt nie czepia (ja też nie, bo Babunia z niczego innego nie zabije :D :D:D :wstydniś: :crazy: :* ).

Pozdrawiam cie IrYs
/zauważcie, że to druga skarga w ciągu 2 dni...

//pamiętasz akcje na d2? Jak sobie ładnie z siatkarzem mnie prowokujecie? Zgłosiłem do Solida, screeny też mam :)

lnk - Czw 23 Mar, 2006 14:45

ahahaha to nie jest TP tylko ffa ze strefami wiec prosze nie naduzywajcie tego wyrazenia jak TP bo tak nie jest ;) , a ze bbl zachowal bron CHOC bylo ich 2 przeciwko 1 to mial chyba prawo zachowac bron ? pewnie bylo polowe czasu juz na pake to i ja bym nie poszedl bo nie ma sensu sie pchac i stracic bron skoro w next moge np. kupic do tego dgla kev i granaty i mam caly ekwipunek :)
BABCIA - Czw 23 Mar, 2006 15:26

nappy napisał/a:

BABCIA kampi z autoshitem to sie nikt nie czepia

o żesz ty ty ;( campię oczywiście pinując bs ale jednego nie możesz mi zarzucić jak podłożą bombę to lece ja rozbrajać i nie raz tracę moją campulę. a i jeszcze jedno kiedyś campiłem cały czas ale odkąd dostałem adma moje campienie spadło do 20% przebywanego czasu na serwie. nappy łobuzie już nie jesteś moim byczkiem ;( ;( a myślałem że będziemy trwać na wieki, cóż życie pełne jest nie spodzianek :E