CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Bajki
kiciper - Pon 27 Mar, 2006 12:14 Temat postu: Bajkiwasze ulubione kreskowki ::))
Pamieta ktos???
Dragon Ball???_rOsO_ - Pon 27 Mar, 2006 12:32 1. Smerfy
2. He-Man ( czy Hi-Men nie wiem jak to się pisze )
3. Gumisie ( mój ulubiony lizus Tołdi )Cashreen - Pon 27 Mar, 2006 13:05 1.Dragon Ball
2.Cubasa czy jakos tak
3.Scooby Doonowik - Pon 27 Mar, 2006 13:05 Temat postu: Re: Bajki
kiciper napisał/a:
wasze ulubione kreskowki ::))
Pamieta ktos???
Dragon Ball???
Bo Cie zaraz topołne pierdołkiem Kizia To DB to nie takta tam sobie kreskowka jak smurfy, muminki itp. (swoja droga na tvp1 powtarzaja je w dobranockach) DB to anime, jak ktos nie wie to niech poszuka
no i moje ulubione to
- DB (cala seria)
- Bleach
- Cowboy Bebop
i wiele innych
A pamietacje mzoe Generała Daimosa ? kiciper - Pon 27 Mar, 2006 13:10 nowik
to tak
DB
DB Zet
DB GTA
nie oposcilem ani jednego odcinka
Jak tak pamietasz ?
zadam ci pytanko.... kogo nigdy nie pokonali w DB i kto byl najsilniejszy????olo84 - Pon 27 Mar, 2006 13:20 zółwie ninja
johny quest
batman 20 lat później
księżniczka z księżyca (jak iwstyd ale jak byłem młodszy mi sie podobało akira - Pon 27 Mar, 2006 13:49 Temat postu: Re: Bajki
nowik napisał/a:
kiciper napisał/a:
wasze ulubione kreskowki ::))
Pamieta ktos???
Dragon Ball???
Bo Cie zaraz topołne pierdołkiem Kizia To DB to nie takta tam sobie kreskowka jak smurfy, muminki itp. (swoja droga na tvp1 powtarzaja je w dobranockach) DB to anime, jak ktos nie wie to niech poszuka
no i moje ulubione to
- DB (cala seria)
- Bleach
- Cowboy Bebop
i wiele innych
A pamietacje mzoe Generała Daimosa ?
muminki, pszczolka maja i te klimaty to tez anime
DB, Slayers, Bleach, General Daimos, Czarodziejka z Ksiezyca(olo nie ksiezniczka z ksiezyca tylko czarodziejka ), Cowboy Bebop, Tsubasa, Jatamen(albo jataman no cos w tym stylu )nappy - Pon 27 Mar, 2006 13:55 Krecik powah! -.-bbl` - Pon 27 Mar, 2006 14:10
nappy napisał/a:
Krecik powah! -.-
Yeah ! P-C P-K - Pon 27 Mar, 2006 14:19 DAIMOS pwnz.
I te Jatamany i Power Rangersi i DragonBalle i Cubasy.
Najsilniejszy w DragonBallu był Mr.Satan aka herkules