CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Screen Shot Client
WEGier - Śro 29 Mar, 2006 15:31 Temat postu: Screen Shot Clientspotkałem się z tym tematem na boardzie może warto o tym pomyśleć na naszej bydzi
link do tego cuda ... jakieś cudo siatkarz - Śro 29 Mar, 2006 15:51 a mozesz mi wytlumaczyc o co chodzi w tym SSC? :> bo chyba malo kumaty jestem psychic - Śro 29 Mar, 2006 16:04 jakis antyczitek nie WEGier - Śro 29 Mar, 2006 16:04 hmm... robi screen z... nie nie nie wytłumacze ci na przykładzie :
wchodzi na serw ronin i zaczyna gre, serw robi mu screeny z gry (dokładnie to co ronin widzi na monitorze) i pakuje je do jpega i wysyła na serw.
Potem siatek mówi do solida
"solidzie, znowu ronin grał na haxach ale nie zrobiłem mu demka, bo uciekł - i`m sorry "
na to solid "nie przjmuj się miły kolego, wyciągne screeny i zobaczymy haxy delikwenta "
... chyba o to tu chodzi ...
PS własnie doczytałem - program software - a więc chyba płatny, a poza tym jpegi z screenami po tygodniu zawaliłoby HDD
lipa - "I`m sorry" domaz - Śro 29 Mar, 2006 16:06 program ktory powoduje ze sie robi screen na kompie gracza i wysyla z ***cenzura*** wolna predkoscia na serw tak zeby nie zlagowac przez to gry. CZyli jednym slowem jesli masz na ekranie wh to to widac na skrinie tak jakbys wpisal snapshot i wyslal to na serw._rOsO_ - Śro 29 Mar, 2006 16:14 Fajna sprawa
Nie trzaska miliarda screnów tylko kilka i wysyła je odpowiedniego folderu.
Fajnie było by zobaczyć co konkretnie widzi Ronin
Szkoda tylko że działą na zasadzie klient - serwer, czyli żeby wbić musisz mieć zainstalowanego klienta jak w "martwym" CD.
pozdroWEGier - Śro 29 Mar, 2006 16:20
_rOsO_ napisał/a:
Fajna sprawa
Nie trzaska miliarda screnów tylko kilka i wysyła je odpowiedniego folderu.
Fajnie było by zobaczyć co konkretnie widzi Ronin
moge ci napisać co widzi :
monitor, biurko, dziura w skarpetce, klawiatura, mysz, roztargane majty i nowe wydanie "bravo girl"
sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać bbl` - Śro 29 Mar, 2006 18:42 Ahahaha naiwni ludzie, w wielu multihackach jest opcja antisnapshot .
POZDRO .ReKsIoPL - Śro 10 Maj, 2006 08:14 Co do SSCLIENTA. To ja adminuje serwer gdzie on sie znajduje i powiem tyle to najlepszy antycheat z jakim sie spotkalem !
BBL mysle ze masz na mysli cheaterLOG. Akutalnie malo cheatow potrafi oszukac ssclient.
Wracajac do glownej mysli. Na serwie NONSTEAM ktory adminuje jest okolo 30 osob zbanowanych z czego 25 zbanowal ssclient. Bardzo duzo hakow wykyrwa okolo 90 % bardziej znanych.OpenGL, wh , aimbot to czity ktore nie oszukaja juz nas
Naprawde swietna sprawa. Program jest darmowy. Tylko czasami sie zwiesza i trza go resetnac. Jesli beda jakies pytania na ten teamt. Jesli bede wiedzial checia odpowiem WEGier - Śro 10 Maj, 2006 08:22 Reksiu a nie obciąża serwa?
Przydałoby się takie cuś bo ostatnio duuużo dziwny skilów się pojawiło, nie chcę mi się już spektować i nagrywać, wole sobie pograć. Uśmiałem się ostatnio, bo BSE powiedział że dostał "heada z pleców" koleś uciekał i posłał z pleców headszota