To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - huntr / STEAM_0:0:9346035

neverling~ - Czw 30 Mar, 2006 09:17
Temat postu: huntr / STEAM_0:0:9346035
Dzis rano (godz. 9.25) gram sobie jak to zawsze rano na bydzi.
Z d2 zmienia sie mapa na cpl_mill ... Po czym kolega huntr bez przerwy raszuje. Gdy zwracam mu uwage nic nie pomagalo. Po czym w nastepnej rundzie uderzyl mnie w glowe do 43HP. Nie dosc ze raszowal to jeszcze niezle wiazki puszczal. Jedna z nich udalo mi sie zlapac.

wiazka : http://img63.imageshack.u...mill00026uz.png
id : http://img80.imageshack.u...mill00011uf.png

Screany moze nie sa w dobrej jakosci ale cos mi sie stalo ze byly w polowie szare :0o:

Pozdrawiam

olo84 - Czw 30 Mar, 2006 09:20

jak raszuje to demko nagrać ;] tak na przyszłosć ;]
neverling~ - Czw 30 Mar, 2006 09:22

racja ale w zasadzie to nie o raszowanie chodzi. Ta wiazka to nie jedyna ktora poscil. Niestety nie udalo mi sie innych ujac bo pakowalem sie do szkoly. Ale w koncu nie poszedlem :)
olo84 - Czw 30 Mar, 2006 15:17

tak na przyszłość
jak masz konsole to zaznacz tersci w niej zawarte i wklej do txt a potem na forum w "code" umieś to ,coś podobnego do logów wyjdzie, a będzie dzięki temu więcej dowodów na przeklinanie ;]

qBert - Czw 30 Mar, 2006 15:28

olo84 napisał/a:
tak na przyszłość
jak masz konsole to zaznacz tersci w niej zawarte i wklej do txt a potem na forum w "code" umieś to ,coś podobnego do logów wyjdzie, a będzie dzięki temu więcej dowodów na przeklinanie ;]

Dokladnie, albo mogles zrobic screeny konsoli... A tak to za dużo nie widać. Ja tam bym go zbanował bo wiem że nie wymaślasz... Jesteś chyba godzien zaufania :P :P

neverling~ - Czw 30 Mar, 2006 19:02

Ja mial bym nie byc godzien zaufania? :)
Nie no macie racje ale robilem to w takich nerwach ze mi sie grzalo zeby to na forum dac bo takich typow to nie znosze :)
To co znim bedzie? H@?

bbl` - Czw 30 Mar, 2006 19:10

neverling~ napisał/a:
Ja mial bym nie byc godzien zaufania? :)
Nie no macie racje ale robilem to w takich nerwach ze mi sie grzalo zeby to na forum dac bo takich typow to nie znosze :)
To co znim bedzie? H@?

Logi....

qBert - Czw 06 Kwi, 2006 17:46

To chłopak ma odpuszczone?
.:Solid_Snake:. - Śro 07 Cze, 2006 22:36

qBert napisał/a:
To chłopak ma odpuszczone?

no powiedzmy. Mozecie go dodać do obserwowanych i poprostu nastepnym razem kara mu sie skumuluje na 2x dłużaszą.