Skargi i zażalenia - huntr / STEAM_0:0:9346035
neverling~ - Czw 30 Mar, 2006 09:17 Temat postu: huntr / STEAM_0:0:9346035 Dzis rano (godz. 9.25) gram sobie jak to zawsze rano na bydzi.
Z d2 zmienia sie mapa na cpl_mill ... Po czym kolega huntr bez przerwy raszuje. Gdy zwracam mu uwage nic nie pomagalo. Po czym w nastepnej rundzie uderzyl mnie w glowe do 43HP. Nie dosc ze raszowal to jeszcze niezle wiazki puszczal. Jedna z nich udalo mi sie zlapac.
wiazka : http://img63.imageshack.u...mill00026uz.png
id : http://img80.imageshack.u...mill00011uf.png
Screany moze nie sa w dobrej jakosci ale cos mi sie stalo ze byly w polowie szare
Pozdrawiam
olo84 - Czw 30 Mar, 2006 09:20
jak raszuje to demko nagrać tak na przyszłosć
neverling~ - Czw 30 Mar, 2006 09:22
racja ale w zasadzie to nie o raszowanie chodzi. Ta wiazka to nie jedyna ktora poscil. Niestety nie udalo mi sie innych ujac bo pakowalem sie do szkoly. Ale w koncu nie poszedlem
olo84 - Czw 30 Mar, 2006 15:17
tak na przyszłość
jak masz konsole to zaznacz tersci w niej zawarte i wklej do txt a potem na forum w "code" umieś to ,coś podobnego do logów wyjdzie, a będzie dzięki temu więcej dowodów na przeklinanie
qBert - Czw 30 Mar, 2006 15:28
olo84 napisał/a: | tak na przyszłość
jak masz konsole to zaznacz tersci w niej zawarte i wklej do txt a potem na forum w "code" umieś to ,coś podobnego do logów wyjdzie, a będzie dzięki temu więcej dowodów na przeklinanie |
Dokladnie, albo mogles zrobic screeny konsoli... A tak to za dużo nie widać. Ja tam bym go zbanował bo wiem że nie wymaślasz... Jesteś chyba godzien zaufania
neverling~ - Czw 30 Mar, 2006 19:02
Ja mial bym nie byc godzien zaufania?
Nie no macie racje ale robilem to w takich nerwach ze mi sie grzalo zeby to na forum dac bo takich typow to nie znosze
To co znim bedzie? H@?
bbl` - Czw 30 Mar, 2006 19:10
neverling~ napisał/a: | Ja mial bym nie byc godzien zaufania?
Nie no macie racje ale robilem to w takich nerwach ze mi sie grzalo zeby to na forum dac bo takich typow to nie znosze
To co znim bedzie? H@? |
Logi....
qBert - Czw 06 Kwi, 2006 17:46
To chłopak ma odpuszczone?
.:Solid_Snake:. - Śro 07 Cze, 2006 22:36
qBert napisał/a: | To chłopak ma odpuszczone? |
no powiedzmy. Mozecie go dodać do obserwowanych i poprostu nastepnym razem kara mu sie skumuluje na 2x dłużaszą.
|
|
|