CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o admina // RazeL
WOJTAS - Śro 05 Kwi, 2006 02:05 Temat postu: Prosba o admina // RazeL- Imię: Mateusz
- Nick: RazeL
- Klan: SH (jest ale jak by go nie bylo)
- E-Mail: satjow61@gmail.com
- Gadu-Gadu: 1772924
- STEAM ID: 0:1:2397723
Skladam prosbe o admina ze wzgledu na to ze dosc czesto gram na Bydzi 1, znam oraz przestrzegam stref ktore sa na serwerze, nikomu nie ublizam ani sie nie kluce podczas gry, (wydaje mi sie)dogaduje sie z wieloma adminami oraz ludzmi grajacymi na sewerze. Znam dosc dobrze podstaw AmX'a. Staram sie upominac graczy ktorzy lamia zasady obawiazujace na bydzi 1. Ostatni powod dla ktorego pisze prosbe jest taki ze czesto jest tak ze nie ma zadnego admina na serwerze i nie ma kto przypilnowac porzadku. Zdaje sobie dobrze sprawe z tego ze jest juz duza ilosc adminow na bydzi 1 ale mi sie nie spieszy z tym wiec Bardzo prosze wziasc pod uwage moja skromna prosbe.
Dziekuje.
RazeLbukers - Śro 05 Kwi, 2006 08:20 dam ci radę... Zmaż ten post i cały temat i przemyśl to dokładnie
P.S. I tak zaraz przyjdzie tu takii bubel i ppowie to co zwykle mowi w takiej sytuacjii :)jeszcze siatkarz heheh
Ogólnie na servie ok ale ja jestem na nie, ponieważ koledzy zaraz napiszą czemu nappy - Śro 05 Kwi, 2006 10:25 Ehh... nie chce mi się po raz n'ty pisać tego samego ;x
-za krótko graszhomis - Śro 05 Kwi, 2006 10:49 na NIE.bbl` - Śro 05 Kwi, 2006 12:46 Jeszcze nie ten moment , wiec narazie na nie. Pograj jeszcze .XeaN - Śro 05 Kwi, 2006 13:07 ZiomeK POsłuchaj pograj jescze bo malo cie widac na serwie a jak juz to raszujesZ!!![/b]siatkarz - Śro 05 Kwi, 2006 13:11
XeaN napisał/a:
ZiomeK POsłuchaj pograj jescze bo malo cie widac na serwie a jak juz to raszujesZ!!!
mowi lysy do lysego... popatrz jak my krotko gramy rotflXeaN - Śro 05 Kwi, 2006 13:47 heheh dobresidney - Śro 05 Kwi, 2006 13:51 ej razel z jakiej dzielni jestes?
bylbym zapomnial. na nie qBert - Śro 05 Kwi, 2006 14:14 NIE za krótko grasz! Poza tym dość już chyba adminów... Proponuje Ci złożyć ponowną prśbę jak jakiś @ zrezygnuje...