CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - IrYs & Siatkarz - nie prowokujemy!
nappy - Nie 09 Kwi, 2006 17:23 Temat postu: IrYs & Siatkarz - nie prowokujemy!
I to ja jestem ten który prowokuje...
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby takie teksty leciały też do bubla, lonka i sokoła
eshkalibum = IrYs z tego co pamiętam
Screeny są dość stare (jakoś z połowy marca?).sokół - Nie 09 Kwi, 2006 17:35 screeny mówią same za siebie,dobra robota nappy =)i.S.b - Nie 09 Kwi, 2006 17:43 o mój Boże wydało się i co ja teraz zrobie ?
ale mnie mnie prowokator, uhuhuuuuuuu, napisałem pare razy H@H@H@H@H@, noooo, strasznie nappy, naprawde straaaasznieeeeee, Ty chyba masz jakieś problemy z ambicją, co nie wiem, jak Ty wytrzymałeś tyyyle czasu ... naprawdę Cię musiało to cisnąć
hmmm, sokół, a Ty jakim cudem przemówiłeś, jak jesteś zbanowany czyżby Ci ktoś warny pozdejmował ??hmmm, dziwne, a może mam jeszcze wrzucić demko jak pijany sid (zaraz po tym jak już nie miał adma) obraża i wyzywa vortexa, i połowe adminów hmmm, co wy na to ale nie, nie zniże się do tego poziomu co Ty nappy, i tego nie zrobie
dziecinada, tyle Ci powiem nappy, dzie ci na da
a tak wogóle, to jakoś na tych screenach nie zauważyłem steam id ale może ślepy jestem nappy - Nie 09 Kwi, 2006 17:54 kk, Solid wyciagnie
btw - nikt z innym s:id pod nickiem 'siatkarz' jeżeli nie ma hasła w profilu _setinfo wpisanego nie wejdzie na serwer, takie zabezpieczenie
dzieki, ze przesylabowales 'dzie ci na da' bo bym nie pojal tego
Mamy sie tak licytowac co kto robil? Spoko, sid nie byl wtedy adminem... to moze dzisiejszy 'hot stuff' - K.O aka Nobody aka Vegeta jedzie sida od botow (chyba na micu albo team sayu, nie wiem). Sidek chyab ma demo
A czemu sokol pisze to ja nie mam zielonego pojecia (takk... ktos warny sciaga - zebys ty mial pojecie co znaczy ban na forum to by fajnie bylo). Moze solid zrobil jakiegos fake bana (ja go nie banowalem, banuje tylko Solid bo to jego serwer i forum).i.S.b - Nie 09 Kwi, 2006 18:01 wbijam w logi, udowodnij mi prowokacje każdy się może śmiać, zabronisz mi tego ? a może napiszesz skarge, "IrYs i śmiech na servie " jeszcze raz nappy, dzie ci na da lnk - Nie 09 Kwi, 2006 19:09
IrYs napisał/a:
hmmm, dziwne, a może mam jeszcze wrzucić demko jak pijany sid (zaraz po tym jak już nie miał adma) obraża i wyzywa vortexa, i połowe adminów
wrzuc ? te demko
nappy przynajmniej ma dowod siatkarz - Nie 09 Kwi, 2006 20:45 ja nie prowokowalem... tylko bardzo irytuje mnie to (wtedyi teraz) ze panoszysz sie na forum). taka jest prawda, ze za tamtego warna ktorego wlepiles mu bezpodstawnie ty powinienes dostac jednego za panoszenie sie... milo by bylo jakbys przestal sie zachowywac jak totalny elO burak...
tylko dziwne jest dla mnie to ze wyciagasz ta sprawe po tym jak zwrocilismy ci uwage... tak sie odgryzles ze az poszlo mi w piety.i.S.b - Nie 09 Kwi, 2006 20:49
lnk napisał/a:
IrYs napisał/a:
hmmm, dziwne, a może mam jeszcze wrzucić demko jak pijany sid (zaraz po tym jak już nie miał adma) obraża i wyzywa vortexa, i połowe adminów
wrzuc ? te demko
nappy przynajmniej ma dowod
dowód na co na to chyba że to kolejna skarga szyta grubymi nićmi, a ze względu na to, że ja nie jestem eLO burakiem, to nie będę się frajerzył jak nappy, bo to dla mnie dzie ci na da leczenie eLO kompleksów jest w modzie widzę siatkarz - Nie 09 Kwi, 2006 20:55 aha... po primo - NIE TEN DZIAL!! (proponuje: Serwer bydzia {1} ][ TP VAC by cs.telsten.com 83.238.68.23:27015 / Skargi i zażalenia)
po drugie primo - wnosze o zmiane tematu!! kim ty jestes ze mi i irysowi rozkazujesz wykrzyknieniem? kto jak to ale ty masz do tego najmniejsze prawo... znaczy sie go nie masz
PS ja nie kickuje cie za stfu, nie kickuje za to co piszesz na adminowskim (bo grubo przesadzasz)! zmien swojego idola! masz zle wzorce do nasladowaniaSiD - Nie 09 Kwi, 2006 22:49
IrYs napisał/a:
a może mam jeszcze wrzucić demko jak pijany sid (zaraz po tym jak już nie miał adma) obraża i wyzywa vortexa, i połowe adminów
tak ja poprosze o wrzucenie tego demka bo jakoś sobie nie przypominam zebym kiedy kolwiek grał pijany na bydzi i nie przypominam sobie takiej sytuacji