To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - de_sunny

qBert - Czw 13 Kwi, 2006 21:56
Temat postu: de_sunny
A więc moja propozycja to usunięcie tej mapy z mapcyklu. Kiedy tylko przychodzi jej czas wszyscy piszą "admin zmień to". Na serwerze robi się momentalnie pusto, przynajmniej połowa ludzi znika. Cpl'e też są mało grywalne, ale nie aż tak! Można by spróbować czymś ją zastąpić... No i kolejną jej wadą jest to że Terro zazwyczaj ma ogromną przewagę, a chyba z tego powodu Militia i Italy nie weszły do mapcyklu...
nappy - Czw 13 Kwi, 2006 21:58

terro ma przewage na sunny? :o lol!

btw - tym topiciem naraziłeś się Blondowi ;D

A co do:

Cpl'e też są mało grywalne

Chodziło chyba o:

Cpl'e też są mało grywane

Bo grywalne to one są... jak cholera :]

ritarded l. - Czw 13 Kwi, 2006 21:58

jak najbardziej na nie, imo to jedna z ciekawzsych map na bydzi. i ja nie zauwazam ze jest malo ludzi - wychodza ci co nie maja mapy i zaraz wbijaja nowi.
psychic - Czw 13 Kwi, 2006 22:03

sunny bym zostawil bo musze jeszcze poznac i jak narazie moze byc :D , ale wyrzucic to bym wywalil cpl_fire.
bbl` - Czw 13 Kwi, 2006 22:11

SUNNY RULEZ!!! Omg, co wy od tego checie ? o _ O Wywalic cpl_fire i office. Tyle .... :papryczka:
qBert - Czw 13 Kwi, 2006 23:08

Ja tam zauważyłem że co się pojawi sunny to jęczą ludzie żeby zmienić... cpl_fire to swoją drogą...
nowik - Czw 13 Kwi, 2006 23:22

udusze jak mi ktos to wywali ;D
nappy - Pią 14 Kwi, 2006 01:34

nowik napisał/a:
udusze jak mi ktos to wywali ;D

Raczej Ciebie tata udusi :hahaha: :hahaha: .

YekyL - Pią 14 Kwi, 2006 09:37

Przeciw, sunny do chyba najlepsza mapa z innych map :P
WEGier - Pią 14 Kwi, 2006 09:42

mam prośbę - zostawcie sunny, wywalcie cpl, a dodajcie jakieś inne mapki bo mapcykl już troszkę się znudził i możnaby coś dodać i uatrakcyjnić (rany jakie trudne słowo) serwa