CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Wybieramy mapcykl na noc.
.:Solid_Snake:. - Pon 17 Kwi, 2006 12:50 Temat postu: Wybieramy mapcykl na noc.Za niedługo bedzie tak na serwerze, że:
od godziny 10 rano do godziny 1 w nocy bedzie mapcykl taki jak teraz, a
od godziny 1 w nocy do 10 rano bedzie nowy, nocny mapcykl, ktory bedzie pozbawiony map, ktore mog± spowodowac, ze serw bedzie sie robił pusty.
Mozecie proponowac zarowno godziny wprowadzenia nowego MC (zastanawiam się nad 2:00 w nocy) jak i mapy. To moja propozycja:
+ vertigo, militia (a co? ja lubie ), estate (gonitwy z pompkami ), italy, office, aztec.
Czas mapy - 20-25min, aktywacja - od 1:00qBert - Pon 17 Kwi, 2006 13:22 de_aztec
de_kabul
de_inferno
de_dust
de_cbble
de_nuke
de_dust2
MC nocny powinien się zaczynać nie póĽniej jak o 1 w nocy, a nawet o 24...
I powinien trwac tez conajmniej do 10. Rano zmiana na de_dust2 to jedyny sposob zeby ktos zawital na serwer.
A propos MC dziennego jeszcze (może by podmienić cple na jakie¶ inne mapy np. italy) Albo chociaz dodac...Rider - Pon 17 Kwi, 2006 14:57 Moja propozycja to:
I to chyba wystarczy. A co do godzin to mog± być takie jak Solid zaproponował w0mbat - Pon 17 Kwi, 2006 15:36 de_aztec
de_inferno
de_dust
de_cbble
de_nuke
de_train
de_dust2
de_cpl_mill dobra i lubiana mapkaqBert - Pon 17 Kwi, 2006 15:44
w0mbat napisał/a:
de_cpl_mill dobra i lubiana mapka
BK
Jak cpl_mill jest dobry i lubiany (I NIE ROBI SIE PODCZAS JEGO GRANIA PUSTO!) to ja jestem...i.S.b - Pon 17 Kwi, 2006 17:32 de_aztec
de_inferno
de_dust
de_cbble
de_nuke
de_train
de_dust2
de_cpl_mill
cs_office
cs_estate (jajca mog± być )
Od godziny 1-wszej w nocy by było spoko, max do 10-tej, a je¶li chodzi o cpl_mill, to spoko mapka, ja j± bardzo lubię