Skargi i zażalenia - ~electrized~ dostalem bana
headkick - Pon 01 Maj, 2006 13:53 Temat postu: ~electrized~ dostalem bana pytanie za co dostalem bana? gralem na nicku ~electrized~ zmiana mapki na sunny, wlaka na noże .. dwóch terro (ja byłem też T) walczy między sobą, jeden wygrał zaczą się ciachać ze mną, ja wygrałem i dostałem bana. super. wiem, że babcia był na serwie akurat nie wiem kto jeszce, bana dostałem jakieś 20 minut temu. przy okazji chciałbym się poskarżyć na Kankera. przykład: początek rundy, zrobiłem zakupy, przełączyłem się do windowsa żeby włączyć winampa, wracam do cs, a tu slay od kankera (bo afk) .. afk około 30 sekund, kankera zabili na początku rundy to się mścił przez slaye. jak wszyscy zginą i ostatni zostaje afk to rozumiem.. slay się należy, ale nie po 30 sekundach na początku rundy. takich sytuacji było o wiele więcej.. podobnie K.O. jak mu nie idzie to slaye za byle co.. żenada
siatkarz - Pon 01 Maj, 2006 13:56
ban za TK na 2 godziny
jak jestes AFK to w kazdej chwili mozesz dostac slay'a! gra sie non stop
BABCIA - Pon 01 Maj, 2006 13:59
ja wiem dostalem za tk koles ci dał bana nie pamietam nika zabiłes mnie i tego drugiego jak chciałem cię spalić (co zawsze robie) do juz pisało że masz bana na 120 minut lol
headkick - Pon 01 Maj, 2006 14:36
zabiłem tylko jednego, przedemną wiele inny graczy też zrobiło TK i nie dostało bana. to była runda na noże.. nikomu się nie chce biegać po wielkiej mapie sunny żeby szukać CT bo czasu mało.. zwykła 30 sek. zabawa na noże i za to ban na 2 godziny ? bez sens.. szkoda, że ten co zbanował siebie nie banuje za TK bo na pewno nie rzadko mu się zdaża
sidney - Pon 01 Maj, 2006 14:41
koles za TK banuje samo automatycznie
headkick - Pon 01 Maj, 2006 14:54
od kiedy?
teczufka - Pon 01 Maj, 2006 15:06
od 2003/04 i koniec dyskusji
nappy - Pon 01 Maj, 2006 15:10
No to klozet
.:Solid_Snake:. - Wto 02 Maj, 2006 22:40
plugin ATAC banuje sam za TK i bany są 2h.
Jeśli ban nadal jest to znaczy ze nie był za tk, a to znaczy ze musisz sie zglosić na pw to się sprawe sprawdzi w logach.
Pozdro
|
|
|