CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - prośba o admina
headkick - Pon 01 Maj, 2006 14:53 Temat postu: prośba o admina- Imię: Patryk
- Nick: często zmieniam, ale mam logo z Lepperem (charakterystyczne)
- Klan: brak
- E-Mail:ovflow@op.pl - Gadu-Gadu: 4495132
- SteamID: STEAM_0:0:7428590
Chciałbym mieć admina głównie dlatego, że gram często wcześnie rano i późnym wieczorem, w nocy. Często gdy admini są w szkole/w pracy. Ja nie pracuję i gram o bardzo różnych porach. Jest wtedy na serwerze bezprawie, większość robi co chce: raszują, używają wulgaryzmów, obrażają się nawzajem itd. Bardzo mnie to irytuje, ponieważ nie ma kto zareagować. Często odechciewa się grać i trzeba szukać innego serwera, a szkoda bo ten bardzo polubiłem. To jest główny, jak nie jedyny powód. Pozatym bardzo dobrze znam się na systemach UNIXowych, firewallach i ogólnie internecie (głównie środowiska *BSD). Mam też doświadczenie w programowaniu w C i PHP co jest bardzo przydatne przy opiece nad serwerami. Nie nalegam, ale jeżeli ktoś uważa że porządek na serwie powinien być w miarę możliwości o każdej porze to myslę, że przyda się ktoś taki jak ja. Pozdrawiam.teczufka - Pon 01 Maj, 2006 15:09 Nie, fejki to nie usprawiedliwienie na niewidocznosc, pozatym admin na serwerze nie znaczy dostep fizyczny do ustawien, lecz opieke nad gra. Jest antyrasz na wieksosci map. Wulgaryzowanie, demo i na forum skargi. Jest za duzo adminow. Zle zatytuowany topic prosby
Klocenie sie ze nie ma ATAC (karanie za TA i TK
6/6 argumeny na NIE siatkarz - Pon 01 Maj, 2006 17:04 co sie stao? pan to urwany z choinki? :>
na nie ritarded l. - Pon 01 Maj, 2006 18:14 co sie stao? w0mbat - Pon 01 Maj, 2006 18:48 gryzli nie dostal a Ty bys chcial --> człowieku zapomnijCashreen - Pon 01 Maj, 2006 19:00 NIE !!!!$w!ezak - Pon 01 Maj, 2006 19:42 nieeee Melepeta - Pon 01 Maj, 2006 19:48 NObbl` - Pon 01 Maj, 2006 19:57 Temat postu: Re: prośba o admina
headkick napisał/a:
- Nick: często zmieniam, ale mam logo z Lepperem (charakterystyczne)
Awwwwww, zartujesz? BABCIA - Wto 02 Maj, 2006 00:49 na nie lol