To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - prośba o adminka / navi

navi - Wto 02 Maj, 2006 19:12
Temat postu: prośba o adminka / navi
- imię: damian
- nick: navi
- klan: brak
- e-mail: nav@buziaczek.pl
- gg : 1385644
- steamID: STEAM_0:0:3191566

Witam. Pisze do Was z zapytaniem o jak widać w temacie adminka na serverze. Jestem weteranem tej gry bynajmniej tak mnie określają bo gram od ver.1.3 :crazy: Czemu chciałbym mieć adminka u Was ? server mi się podoba, atmosferka jest sympatyczna, nawet powiem, że bardzo i czas miło płynie :) Wasz server przypomina mi niegdyś olsztyński server który niestety wygasł :/ dostałem tam admina jako ostatnia i najmniej znana osoba, lecz w krótkim czasie szybko polubiana. Przestrzeganie kultury osobistej ogólnie ujmując to nie problem bynajmniej jak dla mnie. Wiem, że z posiadając admina trzeba się liczyć również z własnymi emocjami aby nie wybrneły poza kontrolę ale i z tym nie mam problemu. Cóż dopisać, poprostu, miły, sympatyczny i naprawde wypaśny serverek udało Wam się stworzyć, a ja jeśli byłoby to możliwe chciałbym dołączyć do grona opiekunów :)
Pozdrowionka dla Was.

BABCIA - Wto 02 Maj, 2006 19:17

ja na nie, dlatego że nie znam cię wcale, nie kojarzę cię w ogóle dltaego jak na razie moja odpowiedź jest negatywna :E
teczufka - Wto 02 Maj, 2006 19:18

Pierwszy dzien Cie widze, potym argumentacja ta sama co wyzej (6/6 NIE), zamykamy nabor i tyle.
w0mbat - Wto 02 Maj, 2006 19:24

swiete slowa teczka zamknac nabor bo wyskakuje taki jeden z drugim niewiadomo skad, dwie godziny pogra na serwie i buch na forum o adma prosbe pisac choc i tak wie ze go nie dostanie staje sie to juz pomalu meczace. adminow jest sporo i chyba nie trzeba wiecej
bbl` - Wto 02 Maj, 2006 19:34

Kto to znowu do cholery jest o _ O
ritarded l. - Wto 02 Maj, 2006 19:52

rozumiem ze jest to kolejne potwierdzenie mojej prosby o zamkniecie listy adminow :rotfl2:
qBert - Wto 02 Maj, 2006 20:43

Nie było mnie na forum 2 dni, wchodze w nieczytane: bach: 4 czy 5 próźb o admina... A co ciekawe to ŻADNEGO z kandydatów w życiu na oczy nie widziałem... Na NIE we wszystkich prośbach.
siatkarz - Wto 02 Maj, 2006 21:02

skad tacy ludzie sie biora? moze napisac jakas solucje odnosnie pisania prosb o @? bo chyba niektorzy nie kminia :D

wiadomo ze na nie

psychic - Wto 02 Maj, 2006 21:28

nie znam, nie widzialem. Narazie na nie, pograj troche ;)
nappy - Wto 02 Maj, 2006 21:32

Kod:

Kod:

Wysłany: Wto 02 Maj, 2006 20:12

Zamykam, solid zadecyduje... chociaż mało prawdopodobne ;d